CANLI İZLE Sivasspor Başakşehir

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Sivasspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor Başakşehir

Süper Lig 32. haftasında Sivasspor ile Başakşehir kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Sivasspor Başakşehir maçında Halil Umut Meler düdük çalıyor. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Başakşehir maçı Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Sivasspor Başakşehir maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

SİVASSPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

SİVASSPOR-BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE

İşte Sivasspor Başakşehir maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 SİVASSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11’LER 

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner, Aaron, Uğur, Kerem, Hakan, Faycal, Gradel, Erdoğan, Yatabare

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Epureanu, Lima, Tolga, Berkay, Pizzi, Serdar, Trezeguet, Okaka

SİVASSPOR-BAŞAKŞEHİR SAKAT VE CEZALILAR

Sivasspor: Leke James (Sakatlık - Kıkırdak Sakatlığı), Olarenwaju Kayode (Sakatlık - Arka Adalesinde Yırtık), Ziya Erdal ( Şüpheli - Antreman Eksikliği), Samba Camara (Samba Camara), Moussa Konate (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Başakşehir: Youssouf Ndayishimiye (Sakatlık), Ravil Tagir (Sakatlık), Hasan Ali Kaldırım (Şüpheli), Nacer Chadli (Şüpheli)

SİVASSPOR-BAŞAKŞEHİR İDDİA ORANLARI

Sivasspor : 2.47

Beraberlik: 3.00

Başakşehir: 2.33

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.56

CANLI İZLE Sivasspor Başakşehir - Resim : 2

OPTA'YA GÖRE;

İstanbul Başakşehir'i ağırladığı son beş maçı kaybetmeyen Sivasspor (1G 4B), daha önceki yedi karşılaşmanın sadece birinden puan çıkarabilmişti (1G 6M).

Bu sezonun ilk yarısında Sivasspor ile oynadığı Süper Lig maçını 2-1 kazanan İstanbul Başakşehir, 2014/15'ten bu yana ilk kez rakibini bir sezondaki iki lig mücadelesinde de mağlup etmek istiyor.

Son üç Süper Lig maçından 7 puan çıkaran Sivasspor (2G 1B), daha önceki sekiz haftalık süreci 5 puanla kapatmıştı (1G 2B 5M).

Deplasmandaki son Süper Lig maçında Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan İstanbul Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde üst üste iki dış saha karşılaşmasından puansız ayrılmadı (5G 4B 2M).

Süper Lig'deki son 11 maçında kalesini gole kapatamayan Sivasspor (toplam 20 gol), daha uzun bir seriyi en son Mart-Eylül 2015 arasındaki dönemde yaşadı (16 maç).

Süper Lig'deki son beş maçının sadece birini kazanan İstanbul Başakşehir (1B 3M), daha önceki dört karşılaşmasında puan kaybetmemişti.

İstanbul takımlarını ağırladığı son 17 maçın sadece ikisini kaybeden Sivasspor (8G 7B), bu mağlubiyetleri Beşiktaş (Şubat 2022) ve Galatasaray (Kasım 2020) karşısında aldı.

Sivasspor (18 maç; 10G 8B) bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda mağlubiyet almayan iki takımdan biri (Alanyaspor; 22 maç 15G 7B). İstanbul Başakşehir ise geriye düştüğü 14 karşılaşmanın sadece üçünden puan çıkarabildi (2G 1B 11M).

Ligde oynadığı son iki maçta da gol atan Olarenwaju Kayode (2 gol), Süper Lig kariyerindeki en uzun seriyi tekrarlamak istiyor (Aralık 2019; 3 maç).

Bu sezon İstanbul Başakşehir formasıyla oynadığı beş maçta dört gol atan Trezeguet, Süper Lig kariyerinde Sivasspor'a rakip olduğu dört karşılaşmada da gol sevinci yaşayamadı.

Mısırlı oyuncunun Türkiye kariyerinde 5+ kez karşılaşıp filelerini havalandıramadığı bir takım bulunmuyor.