CANLI İZLE Tottenham Everton

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Everton karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Everton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Everton

İngiltere Premier Lig maçında Tottenham ile Everton kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Tottenham Everton maçında Stuart Attwell düdük çalıyorMücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Everton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Tottenham Everton - Resim : 1

TOTTENHAM-EVERTON MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Tottenham-Everton canlı izle

İşte Tottenham Everton maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Tottenham-Everton sakat ve cezalılar

Tottenham: Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat), Japhet Tanganga (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Everton: Yerry Mina (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Fabian Delph (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Ben Godfrey (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Vitaliy Mykolenko (Şüpheli)

Tottenham-Everton iddia oranları

Tottenham: 1.43

Beraberlik: 3.55

Everton: 4.40

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.81

CANLI İZLE Tottenham Everton - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Everton ile oynadığı son 18 Premier Lig maçının sadece birini kaybeden Tottenham (8G 9B), tek mağlubiyetini bu stattaki son karşılaşmada geçen sezon aldı.

-Tottenham'a konuk olduğu son lig maçını 1-0 kazanan Everton, Kasım 2008'den bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor.

-Premier Lig'deki son iki iç saha maçını kaybeden Tottenham, Eylül 2008'den bu yana üst üste üç yenilgi almıyor. Londa ekibini çalıştıran Antonio Conte, kariyerinde üst üste üç iç saha mağlubiyeti aldığı bir süreç yaşamadı.

-Deplasmanda oynadığı son 10 Premier Lig maçını kazanamayan Everton (2B 8M), tek sezonda daha uzun bir galibiyet hasretini en son 2003/04'te yaşadı (11 maç).

-Premier Lig'de görev yaptığı son 11 maçta dokuz golde pay sahibi olan Tottenham forveti Harry Kane'in (7 gol & 2 asist), en üst ligde Everton'dan (11) daha fazla gol attığı tek rakibi Leicester (16).