Trabzonspor – Ankaragücü Canlı maç izle

Trabzonspor ile Ankaragücü, Türkiye Süper Lig 31.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Trabzonspor – Ankaragücü Canlı maç izle

Trabzonspor ile Ankaragücü Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Medical Park Stadyumu’nda 74.kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 73 maçta bordo-mavili takımın galibiyetlerde 39-16 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 18 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.  Maçta hakem Zorbay Kucuk düdük çalacak.

Trabzonspor – Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Trabzonspor – Ankaragücü maçı muhtemel 11’ler…

Trabzonspor: Uğurcan, Marlon, Vitor Hugo, Edgar, Hosseini, Berat, Abdulkadir, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny.

Ankaragücü: Friedrich, Kulusic, Sarlija, Erdi, Atila, Lobzhanidze, Dioussé, İbrahim, Geralda, Çekici, Borven.

Trabzonspor – Ankaragücü maçı sakat ve cezalılar

Trabzonspor: Kamil Ahmet Çörekçi (Sakat), Anders Trondsen (Sakat), Abdülkadir Ömür (Sakat)

Ankaragücü: Alper Potuk (Şüpheli), Daniel Lukasik (Sakat), Stelios Kitsiou (Cezalı), Atakan Çankaya (Sakat), Ender Aygören (Sakat)

Trabzonspor – Ankaragücü iddia oranları

Trabzonspor: 1.45

Beraberlik: 3.50

Ankaragücü: 4.25

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.75

Trabzonspor'da 3 oyuncu sakat

Bordo mavililerde sakatlığı bulunan 3 oyuncu Ankaragücü'ne karşı mücadele edemeyecekler. Abdulkadir Ömür, Andres Trondsen ve Kamil Ahmet Çörekçi bu hafta oynanacak maçın kadrosunda yer almayacak.

Ankaragücü'nde 2 oyuncu sakat 1 oyuncu cezalı

Başkent Ekibinde sakatlıkları bulunan Lukasik ve geçen hafta oynanan maçta sakatlanan Alper Potuk Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Göztepe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Kitsiou'da bu maçta kadroda olmayacak.

Trabzonspor ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Bordo Mavililerde Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda oyuncular dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. 5'e 2 çalışması ve dar alan pas oyunları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu. Trabzonspor, bu gün yapacağı antrenmanla MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor ve ankaragücü 82. Kez karşı karşıya

Trabzonspor ve Ankaragücü 82. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Süper Lig tarihinde daha önce 81 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Trabzonspor 40 kez galip gelirken, Ankaragücü 19 kez sahadan galip ayrıldı. Geçmişte oynanan 22 müsabakada ise taraflar 1 puana razı oldu.