CANLI İZLE West Ham Aston Villa

İngiltere Premier Lig maçında West Ham ile Aston Villa karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. West Ham Aston Villa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE West Ham Aston Villa

İngiltere Premier Lig maçında West Ham ile Aston Villa kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? West Ham Aston Villa maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. West Ham Aston Villa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE West Ham Aston Villa - Resim : 1

West Ham-Aston Villa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

West Ham-Aston Villa canlı izle

İşte West Ham Aston Villa maçı canlı izleyebileceğiniz link.

West Ham-Aston Villa sakat ve cezalılar

West Ham: Angelo Ogbonna (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Vladimir Coufal (Sakatlık - Kasığından Sakat), Arthur Masuaku (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Aston Villa: Marvelous Nakamba (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Bertrand Traore (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

West Ham-Aston Villa iddia oranları

West Ham: 1.93

Beraberlik: 2.95

Aston Villa: 2.85

2,5 gol üstü: 1.69

2,5 gol altı: 1.73

CANLI İZLE West Ham Aston Villa - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Aston Villa ile karşılaştığı son üç lig maçını kazanan West Ham, daha uzun bir seriyi en son 1964-1967 arasında yaşadı (6 maç).

-West Ham’a konuk olduğu son altı Premier Lig maçını kazanamayan Aston Villa (3B 3M), bu karşılaşmaların dördünde gol atamadı.

-Bu sezon Premier Lig’de evinde oynadığı tüm maçlarda gol atan iki takımdan biri olan (Liverpool ile birlikte) ve son 15 karşılaşmasında gol sevinci yaşayan West Ham, daha uzun bir seriyi en son Ekim 1985-Ocak 1987 arasında yaşadı (27 maç).

-Premier Lig’deki son sekiz maçında gol atamayan Michail Antonio, daha uzun bir kuraklığı en son Kasım 2019-Şubat 2020 arasındaki dönemde yaşadı (9 maç).

-Aston Villa forveti Danny Ings’in Premier Lig’de gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi West Ham (9 maç).