CANLI İZLE Yeni Malatya Giresunspor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Yeni Malatya ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Yeni Malatya Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Yeni Malatya Giresunspor

Süper Lig 32. haftasında Yeni Malatya ile Giresunspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Yeni Malatya Giresunspor maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Yeni Malatya Giresunspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Yeni Malatya Giresunspor - Resim : 1

YENİ MALATYA-GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

YENİ MALATYA-GİRESUNSPOR CANLI İZLE

İşte Yeni Malatya Giresunspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

YENİ MALATYA-GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatya: Ertaç, Muhammed, Awuku, Barış, Hafez, Jospin, Buğra, Atakan, Dicko, Kenan, Tetteh

Giresunspor: Okan, Hayrullah, Peres, Diarra, Aziz, Flavio, Traore, Sergio, Diabate, Ciquinho, Umut

YENİ MALATYA-GİRESUNSPOR SAKAT VE CEZALILAR

Yeni Malatya: Sadık Çiftpınar (Diğer - Kadro Dışı)

Giresunspor: Erol Can Akdağ (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Arda Kılıç (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

YENİ MALATYA-GİRESUNSPOR İDDİA ORANLARI

Yeni Malatya: 2.95

Beraberlik: 3.05

Giresunspor: 2.01

2,5 gol üstü: 1.83

2,5 gol altı: 1.60

CANLI İZLE Yeni Malatya Giresunspor - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Yeni Malatyaspor'un Giresunspor'u ağırladığı üç ligi maçı da karşılıklı gollere sahne oldu (4-4) ve taraflar bu karşılaşmalarda galibiyetleri paylaştı (1B).

Bu sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor, 2013/14'ten bu yana (TFF 2. Lig) rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Evinde oynadığı son 10 Süper Lig maçında üst üste iki kez aynı sonucu almayan Yeni Malatyaspor (2G 3B 5M), son karşılaşmada Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu.

Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son dört maçın üçünü kaybeden Giresunspor (1G), daha önceki sekiz karşılaşmada aldığı mağlubiyet sayısını geride bıraktı (3G 3B 2M).

Süper Lig'deki son 21 maçının sadece birini kazanan Yeni Malatyaspor (5B 15M), bu karşılaşmaların 12'sinde gol atamadı ve kalesinde toplam 35 gol gördü.

Süper Lig'deki son yedi maçında en az bir gol atan Giresunspor (toplam 12 gol), en üst ligdeki en uzun serisini yaşıyor.

Bu sezon Süper Lig'de akan oyun ortasıyla en fazla gol yiyen ve en az gol atan iki takım olan Giresunspor (11-3) ve Yeni Malatyaspor (16-2), aynı zamanda en az kafa golü bulan iki ekip konumunda (Giresunspor; 3 & Yeni Malatyaspor; 1).

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara attığı son dört golün üçüne (kendi kalesine goller hariç) Benjamin Tetteh doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

Umut Nayir, Süper Lig'de geçen hafta Sivasspor karşısında Aralık 2019'dan (Beşiktaş formasıyla Kasımpaşa'ya) bu yana ilk kez bir maçta iki gol attı. Giresunspor forveti, bu sezon ikinci kez üst üste iki karşılaşmada gol sevinci yaşamak istiyor (Ocak 2022 vs Trabzonspor & Alanyaspor).

Bu sezon Süper Lig’e yükselen takımlara rakip olduğu üç maçın ikisini kazanan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan (1M), daha önceki dokuz karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 4B 4M).