Ajax - Young Boys Canlı maç izle

Ajax ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Ajax - Young Boys Canlı maç izle

Ajax ile Young Boys UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Marco Guida düdük çalacak.

Ajax - Young Boys maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Ajax - Young Boys maçı muhtemel 11’ler…

Ajax:  Stekelenburg, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Daley Blind, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Zakaria Labyad, Neres

Young Boys: David von Ballmoos, Ulisses Garcia, Lefort, Ngamaleu, Aebischer, Lauper, Hefti, Lustenberger, Fassnacht, Meschack, Elia Meschack

Ajax - Young Boys maçı sakat ve cezalılar

Ajax: Daley Blind (Sakat), Andre Onana (Cezalı), Noussair Mazraoui (Sakat), Brian Brobbey (Şüpheli)

Young Boys: Guillaume Faivre (Sakat), Cedric Zesiger (Sakat), Esteban Petignat (Sakat)

Ajax - Young Boys iddia oranları

Ajax: 1.45

Beraberlik: 3.60

Young Boys: 4.00

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.20

Ajax Dolu Dizgin

Hollanda temsilcisi Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ve Atalanta’ya diş geçiremeyerek yoluna Avrupa sahnesinde devam ederken, gurupları lider tamamlayan ve Ligue 1’in lideri olan Lille karşısında 2 maçta da baskılı bir oyunla iyi galibiyetler almayı başardı. 2-1’lik galibiyetler Erik ten ve öğrencilerine Son 16 biletini getirirken, ev sahibi Hollanda Eredivisie Ligi’nde 13 maçlık yenilmezlik serisiyle liderliğini sürdürdü. Özellikle Son 32 Turu’nun ilk maçında deplasman dezavantajına rağmen turun en iyi performanslarından birine imza atan Ajax, hem Avrupa Ligi’nde hem de Hollanda Eredivisie Ligi’nde önemli bir yol kat etti.

Young Boys Golcülerine Güveniyor

Young Boys, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda Bayer Leverkusen engelini 2 maçta 6 gol ve 2 galibiyetle geçmeyi başardı. Turun ilk ayığında devreye 3-0 önde giden konuk ekip, 2. Yarıda kötü savunma performansına rağmen galibiyetten vazgeçmezken, Young Boys rövanş maçında harika bir savunma ve hücum performansıyla tekrar kazandı. 4-3’lük galibiyetin ardından deplasmandan 2-0’lık skorla çıkmayı başaran Gerardo Seoane ve öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nin lideri olarak yoluna devam ederken, golcülerinin performansıyla Avrupa sahnesine damga vurdu. Young Boys savunma açıklarını affetmiyor.