Başakşehir - Kasımpaşa CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig'in 2022-2022 sezonunda şimdi de Başakşehir ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonunda Trabzonspor şampiyon olmuştu. Yeni sezonun 1. haftasında Başakşehir Kasımpaşa Fatih Terim Stadyumu'nda mücadele edecek. Peki Başakşehir Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi, kanalda? İşte, Başakşehir Kasımpaşa maçı muhtemel 11'ler ve diğer tüm detaylar..

Başakşehir - Kasımpaşa CANLI MAÇ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun yeni maçı, Başakşehir Kasımpaşa arasında oynanacak. Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesi için nefesler tutuldu. 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü yapılacak maç, saat 19:15'de başlayacak. Peki, Ali Palabıyık'ın hakemliğini yapacağı Başakşehir Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Başakşehir Kasımpaşa muhtemel 11'ler ve detaylar...

BAŞAKŞEHİR KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ, KANALDA?

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 1. hafta maçında Başakşehir Kasımpaşa arasında oynanacak. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği maç, Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek. Saat 19:15'de başlayacak olan Başakşehir Kasımpaşa maçını izlemek isteyenler, bein sports 2 kanalından mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

BAŞAKŞEHİR KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Başakşehir: Volkan, Caicara, Ndahiyisimiye, Duarte, Lima, Mahmut, Biglia, Aleksic, Chouiar, Serdar, Okaka

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Donk, Ouanes, Aytaç, Yunus, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Bahoken