Bayer Leverkusen - Young Boys Canlı maç izle

Bayer Leverkusen ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Bayer Leverkusen - Young Boys Canlı maç izle

Bayer Leverkusen ile Young Boys UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Davide Massa düdük çalacak.

Bayer Leverkusen - Young Boys maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Bayer Leverkusen - Young Boys maçı muhtemel 11’ler…

Bayer Leverkusen: Niklas Lomb, Jonathan Tah, Dragovic, Daley Sinkgraven, Amiri, Florian Wirtz, Wendell, Kerem Demirbay, Tin Jedvaj, Moussa Diaby, Leon Bailey

Young Boys: David von Ballmoos, Cedric Zesiger, Lefort, Ngamaleu, Aebischer, Lauper, Hefti, Lustenberger, Fassnacht, Meschack, Elia Meschack

Bayer Leverkusen - Young Boys maçı sakat ve cezalılar

Bayer Leverkusen: Lukas Hradecky (Sakat), Julian Baumgartlinger (Sakat), Sven Bender (Sakat), Santiago Arias (Sakat), Karim Bellarabi (Sakat), Paulinho (Sakat)

Braga: Jean-Pierre Nsame (Cezalı), Christopher Martins (Sakat), Vincent Sierro (Sakat), Mohamed Camara (Cezalı), Esteban Petignat (Sakat)

Bayer Leverkusen - Young Boys iddia oranları

Bayer Leverkusen: 1.42

Beraberlik: 3.90

Young Boys: 3.75

2,5 gol üstü: 1.25

2,5 gol altı: 2.55

Leverkusen Savunması Güven Vermedi

Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nun ilk maçından 4-3’lük mağlubiyetle döndü. Youn Boys deplasmanında maça kabus gibi başlayan ve ilk devreyi 3-0 geride kapatan Peter Bosz ve öğrencileri, maçın 2. Yarısında da kalesini gole kapatamazken, Schick ve Diaby’nin golleri farkı 1’e indirdi. Bundesliga sahnesinde de savunma hatalarıyla son 10 haftanın 8’inde puan kaybeden ekip, hücum hattındaki etkisini sürdürse de, savunmada güven vermedi.

Young Boys Avantajı Eline Aldı

Young Boys’u İsviçre Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi sahnesinde durduramıyorlar. Ligde 10 haftadır namağlup ilerlerken, son 6 haftadan galip çıkan Young Boys, en yakın rakibi ile puan farkını 18’e çıkarttı ve büyük bir avantaj sağladı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Roma ile birlikte üst tura çıkan ekip, Son 32 Turu’nda Bayer Leverkusen engelini 4-3’lük galibiyetle geçti. İlk maçta 3-0 öne geçerek devre arasına büyük bir avantajla giden Gerardo Seoane ve öğrencileri, maç sonunda farkı korumayı başaramasa da, 90 dakika sonunda daha iyi oynayan taraf olarak evinde kazandı.