Beşiktaş Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 17.hafta maçında Beşiktaş- Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş- Alanyaspor canlı izle Beşiktaş- Alanyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş- Alanyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş- Alanyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş- Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş- Alanyaspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında Fenerbahçe’ye 3-1 yenilen Beşiktaş, 16.hafta maçlarının ertelenmesi sonrası 17.hafta müsabakasını evinde oynuyor. Siyah-beyazlılar, 17.hafta müsabakasında Alanyaspor’u ağırlıyor. Siyah-beyazlılar, iç sahada 2023 yılının son müsabakasını kazanmayı ve üst sıralara çıkmayı hedefliyor, Alanyaspor ise alt sıralardan çıkmak için bu mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 17.haftasındaki Beşiktaş- Alanyaspor maçı 21 Aralık Perşembe günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor.

VAR’da Alper Ulusoy, AVAR’da ise Volkan Bayarslan ve Aleks Taşçıoğlu görev yapıyor.

Beşiktaş Alanyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Alanyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Omar Colley, Masuaku, Amir, Salih, Chamberlain, Semih, Muleka, Cenk.

Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Lima, Aliti, Balkovec, Fer, Richard, Efecan, Novais, Yusuf, Oğuz.

BEŞİKTAŞ VE ALANYASPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde oynadığı 15 mücadelenin 8'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 5'inde de mağlup olan Beşiktaş, hanesine 26 puan yazdırdı. Siyah-beyazlı takım, haftaya averajla 5. sırada girdi.

Bu sezon sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan ve ligdeki son maçında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım, galip gelerek taraftarını sevindirmeye çalışacak.

Corendon Alanyaspor da Süper Lig'de 6 maçlık galibiyet özlemine son oynadığı müsabakada İstanbulspor'u 1-0 yenerek son verdi. Ligde 3 galibiyet, 5 beraberlik, 7 yenilgi yaşayan Akdeniz temsilcisi, 14 puan ve averajla 18. basamakta yer aldı.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’ın dışında  Gedson Fernandes, Umut Meraş ve Necip Uysal'ın Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Siyah-beyazlılarda 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Mert Günok, Necip Uysal, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 18. haftada Atakaş Hatayspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ ALANYASPOR REKABETİ

Beşiktaş, Corendon Alanyaspor ile 15. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında oynanan 14 maçın 10'unu siyah-beyazlı ekip kazandı, 2'sinden Alanyaspor galip ayrıldı. İki müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu müsabakalarda Beşiktaş 31 kez fileleri havalandırırken, Alanyaspor ise 13 gol kaydetti.

Siyah-beyazlı ekip, sahasında Akdeniz temsilcisiyle yaptığı 7 mücadeleden de galip ayrıldı.