Beşiktaş Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 12.hafta maçında Beşiktaş ile Başakşehir karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş Başakşehir canlı izle Beşiktaş Başakşehir şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Başakşehir canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Başakşehir canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Başakşehir şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Başakşehir CANLI İZLE

Konferans Ligi D Grubu 4.hafta maçında Bodo/Glimt’e 2-1 yenilerek Avrupa macerasına 2 maç kala noktayı koyan Beşiktaş, yeniden Trendyol Süper Lig’e odaklandı. Siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz’ın istifası sonrası takımın başına gelen Rıza Çalımbay, ilk maçına Başakşehir mücadelesiyle çıkıyor. Beşiktaş bu müsabakayı kazanarak milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyor, Başakşehir ise alt sıralardan kurtularak üst sıralara çıkmak istiyor.

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 12.haftasındaki Beşiktaş- Başakşehir maçı 12 Kasım Pazar günü siyah-beyazlıların Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan maçı hakem Arda Kardeşler yönetiyor. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Ömer Tolga Güldibi üstleniyor.

Beşiktaş Başakşehir maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Başakşehir maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Necip, Umut, Amir, Salih, Gedson, Tayfur, Rebic, Muleka.

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Opoku, Lima, Berkay, Mahmut, Deniz, Aleksic, Serdar, Piatek.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR’İN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde ve Avrupa'da aldığı üst üste kötü sonuçlarla hedeflerinden teker teker uzaklaşan Beşiktaş, geride kalan 11 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle 19 puana sahip olarak 5. sırada yer alıyor.

Kötü gidişini sürdüren Başakşehir ise 9 puanla 18. basamakta bulunuyor.

RIZA ÇALIMBAY, 18 YIL SONRA BEŞİKTAŞ’A GERİ DÖNDÜ

Siyah-beyazlı kulübün simge isimlerinden Rıza Çalımbay, yarınki mücadeleyle 18 yıl sonra Beşiktaş'ın teknik patronu olarak sahaya çıkıyor. Çalımbay, Tüpraş Stadı'nda ilk kez taraftarlarıyla buluşuyor.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş, Başakşehir maçına da sakatlığı bulunan birçok oyuncusundan yoksun çıkıyor.

Uzun süredir tedavileri devam eden Rachid Ghezzal, Omar Colley ve Arthur Masuaku'nun yanı sıra sakatlıkları açıklanan Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar yarınki karşılaşmada forma giyemiyor.

BEŞİKTAŞ’TA REBIC KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Ante Rebic, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siltaş Yapı Pendikspor, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor maçlarında sarı kart gören siyah-beyazlı oyuncu, Başakşehir karşılaşmasında da sarı kart görmesi halinde Yılport Samsunspor maçında görev yapamayacak.

BAŞAKŞEHİR’İN EKSİKLERİ

Başakşehir'de kart cezası sona eren Dimitris Pelkas, bu mücadelede oynayabiliyor.

İstanbul ekibinde sakatlıkları süren kaleci Muhammed Şengezer, Edgar Ie ve Ömer Ali Şahiner ise forma giyemeyecek.

DENİZ TÜRÜÇ SARI KART CEZA SINIRINDA

Süper Lig'de bu sezon 3 sarı kart gören Başakşehirli Deniz Türüç, ceza sınırında bulunuyor.

Deniz, Beşiktaş karşılaşmasında kart görmesi halinde İstanbul ekibinin ligin 13. haftasında sahasında Siltaş Yapı Pendikspor ile yapacağı mücadelede takımındaki yerini alamayacak.