Beşiktaş Bodo/Glimt CANLI İZLE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 4.hafta maçında Norveç ekibi Bodo/Glimt’i konuk ediyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Beşiktaş Bodo/Glimt canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Beşiktaş Bodo/Glimt canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Bodo/Glimt canlı nasıl izlenir? Beşiktaş Bodo/Glimt maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Bodo/Glimt şifresiz izleme linki…

Beşiktaş Bodo/Glimt CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 12 puan gerisini düşen Beşiktaş, Konferans Ligi’nde kritik bir maça çıkıyor. D Grubu’nda 1 puanla son sırada bulunan Beşiktaş, gruptan çıkmak adına kritik öneme sahip olan müsabakada Norveç ekibi Bodo/Glimt’i ağırlıyor. Burak Yılmaz’ın öğrencileri ilk maçta 3-1 yenildikleri rakibini yenerek gruptaki ilk 3 puanını almayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Bodo/Glimt arasındaki UEFA Konferans Ligi D Grubu 4.hafta maçı 9 Kasım Perşembe günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan bu zorlu müsabakayı Hollandalı hakem Sander Van Der Eijk yönetiyor. Sander Van Der Eijk'in yardımcılıklarını Rogier Honig ve Rens Bluemink yapıyor.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Marc Nagtegaal görev yapıyor. VAR koltuğunda Jochem Kamphuis, AVAR'da da Edwin Van De Graaf oturuyor.

Beşiktaş Bodo/Glimt şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Bodo/Glimt maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ BODO/GLIMT MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Rosier, Bailly, Necip, Zaynutdinov, Amir, Gedson, Oxlade-Chamberlain, Muleka, Rashica, Aboubakar

Bodo/Glimt: Haikin, Bjorkan, Bjortuft, Moe, Wembangomo, Brunstad Fet, Berg, Gronbaek, Sorli, Pellegrino, Moumbagna

BEŞİKTAŞ’IN SON DURUMU

Konferans Ligi macerasına 2. turdan başlayan Kara Kartal, Arnavutluk temsilcisi Tirana, Azerbaycan takımı Neftçi Bakü ve Ukrayna’dan Dinamo Kiev’i eleyerek gruplara kaldı. Grubun ilk maçında siyah-beyazlılar, deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalırken, ikinci müsabakada ise İsviçre takımı Lugano’ya evinde 3-2 kaybetti. Beşiktaş, yarın evinde mücadele edeceği Bodo'ya da Norveç'te 3-1 yenildi.

ABOUBAKAR REKOR KIRMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayla Avrupa’da en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanının sahibi. Avrupa kupalarında 13 golü bulunan Aboubakar, 12 gollü Bobo ve Querasma’yı geride bıraktı.

Beşiktaş'ta Avrupa'da en golcü oyuncuları sıralamasında ise Oktay Derelioğlu, 14 golle zirvede yer alıyor. Aboubakar, 1 gol daha atması halinde Derelioğlu'nun rekorunu egale edecek. Kamerunlu futbolcu, eğer rakip fileleri 2 kez havalandırırsa; 'Avrupa'daki en golcü futbolcu' olarak adını siyah-beyazlıların tarihine yazdıracak.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA PERFORMANSI

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 239 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 101 yenilgi yaşadı.

Söz konusu maçlarda 317 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 358 gol gördü.

BEŞİKTAŞ’IN NORVEÇ TAKIMLARIYLA OLAN MAÇLARI

Beşiktaş, Norveç temsilcileriyle 11 kez karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarında Norveç ekipleri Rosenborg, Valerenga, Tromso, Sarpsborg ve Bodo/Glimt ile mücadele etti.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupa Galipleri Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan bu müsabakalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

Söz konusu maçlarda 18 kez ağları sarsan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 17 gol gördü.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA’DA 3 KEZ ÇEYREK FİNAL OYNADI

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek final oynadı.

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003'te ise UEFA Kupası'nda adını son 8 takım arasına yazdırdı.

Beşiktaş, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA’DAKİ FARKLI GALİBİYETLERİ

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2018-2019 sezonunda elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında ağırladığı Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 6-0 mağlup ederek Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza attı.

Beşiktaş, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yendi.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA’DAKİ FARKLI YENİLGİLERİ

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarındaki en farklı yenilgisini 2007-2008 sezonunda yaşadı.

Söz konusu sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden siyah-beyazlı ekip, İngiltere temsilcisi Liverpool'a deplasmanda 8-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin 2000-2001 sezonunda İngiltere'nin Leeds United ekibiyle 2016-2017 sezonunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0'lık skorlarla yenildi.

BEŞİKTAŞ’IN AVRUPA KUPALARINDAKİ EN GOLCÜ İSMİ OKTAY DERELİOĞLU

Siyah-beyazlı ekibin Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncuları sıralamasında Oktay Derelioğlu, 14 golle zirvede yer alıyor.

Bu alanda Oktay Derelioğlu'nu 13 kez fileleri havalandıran Vincent Aboubakar takip ediyor. Kamerunlu santrfor, yarın bir gol atması halinde Oktay Derelioğlu'nun unvanına ortak olacak. Aboubakar, iki kez gol sevinci yaşaması durumunda ise Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en skorer oyuncusu unvanını elde edecek.

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda bulunan Cenk Tosun ile siyah-beyazlıların eski oyuncuları Ricardo Quaresma ve Bobo'nun da 12'şer golü bulunuyor.