Beşiktaş Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig'in 32. hafta maçında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş Galatasaray canlı izle Beşiktaş Galatasaray şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş-Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig bu akşam kritik maça ev sahipliği yapıyor. Süper Lig'de lider Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşıyor. Sarı Kırmızılı takım Okan Buruk yönetiminde zirve yarışında Fenerbahçe ile olan puan farkını açmak istiyor.

Şenol Güneş'in çalıştırdığı Beşiktaş, son 5 maçında dört galibiyet, bir mağlubiyet alarak 62 puanla 3'üncü sırada yer alıyor. Galatasaray ise son 5 maçından üç galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 70 puanala zirvede sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI SAKATLAR VE CEZALILAR

Kara Kartal’da bu akşamki derbi öncesinde; Dele Alli, RachidGhezzal ve Tayyip Talha Sanuç sakatlıkları devam ettiği için Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Sarı-Kırmızılı ekip, Beşiktaş deplasmanı öncesi tam kadro çalıştı. Galatasaray kadrosunda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Yönetim ve teknik heyet tarafından affedilen Gomis'in de maça kulübede başlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Beşiktaş - Galatasaray maçı saat 19.00’da başlıyor. Vodafone Park Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Ali Şansalan düdük çalıyor. VAR hakemi olarak ise Serkan Tokat görev yapacak. 

Beşiktaş Galatasaray maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Galatasaray şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş: Mert, Rosier, Saiss, Omar, Masuaku, Salih, Amir, Gedson, Redmond, Aboubakar, Cenk Tosun

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, S.Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi.