Beşiktaş İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 8.hafta maçında Beşiktaş ile İstanbulspor karşılaşıyor. Futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor canlı izle Beşiktaş İstanbulspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş İstanbulspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş İstanbulspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş İstanbulspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş İstanbulspor CANLI İZLE

Konferans Ligi’nde 3-2 kaybedilen Lugano maçının ardından Şenol Güneş’in istifa ettiği, yönetimin olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı kararı aldığı Beşiktaş, tüm bu yaşananların gölgesinde İstanbulspor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlı takım bu mücadeleyi kazanarak Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını indirmeyi ve bu maçı kazanarak milli maç arasına moralli girmek istiyor. İstanbulspor ise alt sıralardan kurtulmayı amaçlıyor.  

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 8.haftasındaki Beşiktaş- İstanbulspor maçı 8 Ekim Pazar günü Tüpraş Stadı'nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan maçı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Hüseyin Aylak yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise İlker Yasin Avcı üstleniyor.

Beşiktaş İstanbulspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş İstanbulspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş İstanbulspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

İstanbulspor: Jensen | Ali Yaşar, Okan, Mehmet, Duhaney | Ndao, Loshaj, Muammer, Mendy | Emir Kağan, Ethemi

Beşiktaş : Ersin | Zaynutdinov, Amartey, Bailly, Rosier | Salih, Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain, Muleka, Ghezzal | Aboubakar

BEŞİKTAŞ’IN SON DURUMU

Beşiktaş, ligin geride kalan bölümünde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, hanesine yazdırdığı 13 puanla haftaya 4. sırada girdi.

Süper Lig'de çıktığı 6 müsabakanın 2'sinde berabere kalan ve 4'ünden mağlubiyetle ayrılan İstanbulspor ise 2 puanla 19. basamakta yer alıyor.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI

Bu sezon sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta sular durulmuyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup olan siyah-beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş görevinden ayrıldı.

Siyah-beyazlı taraftarların uzun bir süredir istifa çağrısı yaparak protesto ettiği Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu ise olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı.

BEŞİKTAŞ’IN BAŞINDA BURAK YILMAZ OLACAK

Beşiktaş, İstanbulspor maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde çıkacak.

Başarılarla dolu futbolculuk kariyerini haziran ayında noktalayan 38 yaşındaki Yılmaz, sezon başında Şenol Güneş'in yardımcısı olarak göreve başlamıştı.

ÜÇ FUTBOLCU MAÇTA OYNAYAMAYACAK

Siyah-beyazlılarda Gedson Fernandes, Mert Günok ve Arthur Masuaku'nun sakatlıkları bulunuyor.

İSTANBULSPOR’UN SON DURUMU

Ligde ilk iki haftada aldığı beraberliklerin ardından dört maçtan puansız ayrılan İstanbulspor, 2 puanla 19. sırada yer alıyor. Rakip fileleri 3 kez havalandıran sarı-siyahlı ekip, kalesinde ise 9 gol gördü.

İstanbulspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin görevinden ayrılmasının ardından Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor karşılaşmalarına antrenör Olcay Demir yönetiminde çıktı. Demir, Beşiktaş karşısında da takımın başında olacak.

Sarı-siyahlı ekip geçen sezon yükseldiği Süper Lig'de Beşiktaş ile iç sahada 2-2 berabere kalırken, rakibine deplasmanda 3-1 kaybetmişti.