Beşiktaş İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 27.hafta maçında Beşiktaş – İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor canlı izle Beşiktaş İstanbulspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş İstanbulspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş İstanbulspor şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş İstanbulspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 26.hafta müsabakasında Konyaspor’u 2-0 yenerek morallenen Beşiktaş, üçüncülük yarışında kritik bir maça çıkıyor. Siyah-beyazlılar, ligin 27.hafta maçında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, İstanbulspor’u yenerek Galatasaray derbisi öncesi morallenmek istiyor. İstanbulspor ise iyi futbolla, Beşiktaş’tan puan veya puanlar almayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ – İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 27.hafta maçında Beşiktaş ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş – İstanbulspor maçı 25 Şubat Pazar günü İstanbul’daki Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Muhammet Ali Metoğlu üstleniyor.

Beşiktaş İstanbulspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş İstanbulspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş İstanbulspor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

İstanbulspor: Alp Arda, Okan, Modestas, Coly, Ali, Sambissa, Loshaj, Kenio, Mendy, Emir Kaan, Emrehan

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Muçi, Rashica, Cenk, Semih

BEŞİKTAŞ VE İSTANBULSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de çıktığı 26 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 43 puan ve averajla 4. sırada yer aldı.

Oynadığı müsabakaların 3'ünü kazanan, 6'sında berabere kalan, 17'sinden mağlubiyetle ayrılan İstanbulspor ise haftaya 12 puanla 20'nci ve son basamakta girdi. Sarı-siyahlı takımın cezası nedeniyle 3 puanı silindi.

Siyah-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında sahasında oynadığı karşılaşmada İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ’IN İSTANBULSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Siyah-beyazlı takımda 3 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, kadroda yer alamayacak.

BEŞİKTAŞ’TA 8 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta 8 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlılarda Necip Uysal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bakhtiyor Zaynutdinov, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, bugünkü İstanbulspor maçında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile yapılacak derbide forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ SON 3 MAÇINDA YENİLMEDİ, GOL YEMEDİ

Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmada mağlup olmadı ve kalesini gole kapattı.

Ligin son 3 haftasında Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Kayserispor ile de 0-0 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, İstanbulspor'u yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 4 maça çıkarmaya çalışacak.

BEŞİKTAŞ – İSTANBULSPOR REKABETİNDE SON DURUM

İki takım 50.kez birbirlerine rakip olacak.Beşiktaş ile İstanbulspor bugünde kadar Süper Lig'de 49 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda siyah-beyazlılar, 31 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, sarı-siyahlılar ise 4 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. İki ekip arasındaki 14 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Beşiktaş’ın 82 golüne, İstanbulspor 32 golle karşılık verdi. Kartal, ligin ilk yarısında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan müsabakayı 2-0’lık skorla kazanmıştı.