Beşiktaş Kayserispor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 25.hafta maçında Beşiktaş-Kayserispor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş Kayserispor canlı izle Beşiktaş Kayserispor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Kayserispor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Kayserispor şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Kayserispor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Kayserispor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 24.haftasında Trabzonspor’u 2-0 yenerek morallenen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu’nda Antalyaspor’u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Hafta içi Ernest Muçi ve Al- Musrati transferiyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, ligin 25.haftasında Burak Yılmaz’ın çalıştırdığı Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş rakibini mağlup ederek Süper Lig’de 3.sıradaki yerini korumayı amaçlıyor, Kayserispor ise rakibini yenerek alt sıralardan uzaklaşmak ve 10 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

BEŞİKTAŞ – KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 25.hafta maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş – Kayserispor maçı 12 Şubat Pazartesi günü Kayseri’deki RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalıyor. Sağlam’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Ömer Faruk Turtay üstleniyor.

VAR’da Özgür Yankaya AVAR’da Mustafa Öğretmenoğlu ve Hakan Yemişken görev alıyor.

Beşiktaş Kayserispor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Kayserispor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Kayserispor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert; Onur, Necip, Worrall, Zaynutdinov, Amartey, Muci, Gedson; Muleka, Cenk ve Semih.

Kayserispor: Bilal, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Ackah, Mustafa, Cardoso, Boa Morte, Hasan Ali, Gökhan.

BEŞİKTAŞ VE KAYSERİSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 39 puanla 3. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyetle aldığı 28 puanla 13. sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’IN KAYSERİSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta Antalyaspor mücadelesinin ardından uyluk iç adale grubunda ağrı hissetmesi nedeni ile yapılan risk analizinde yaralanma açısından yüksek risk saptanan Milot Rashica, sol uyluk iç adalesinde (adduktor magnus) gerilme ve ödem olan Rachid Ghezzal, uyluk iç adalesinde (adduktor longus) kanama ve tam kat yırtık saptan Tayfur Bingöl ile sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Jonas Svensson, Yakup Arda Kılıç ve sezonu kapatan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic ile milli takımında bulunan Arthur Masuaku Mondihome Kayserispor maçında oynayamayacak.

BEŞİKTAŞ’TA 6 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Siyah-beyazlılarda Necip Uysal, Jonas Svensson, Daniel Amartey, Gedson Fernandes, Bahtiyar Zaynutdinov ve Demir Ege Tıknaz sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Kayserispor karşısında kart görmeleri durumunda Süper Lig’de bir sonraki hafta oynanacak Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

FERNANDO SANTOS, BEŞİKTAŞ’TA SİFTAH PEŞİNDE

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Kayserispor karşısında siyah-beyazlılarla ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Takımın başına geçtiği tarihten itibaren 2 kez deplasmanda maç yapan Santos, Pendikspor’a 4-0, Sivasspor’a da 1-0 kaybetti. Fernando Santos’un öğrencileri, söz konusu müsabakalarda gol atamadı.

BEŞİKTAŞ – KAYSERİSPOR REKABETİNDE 46.MAÇ

Kayserispor ile Beşiktaş, bugüne kadar Süper Lig’de 45 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan müsabakalarda siyah-beyazlılar 27, sarı-kırmızılılar ise 10 kez sahadan galip ayrılırken, 8 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Beşiktaş 74 kez rakip fileleri havalandırırken, Kayserispor da 43 gol attı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadele Beşiktaş’ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ, KAYSERİSPOR’A KARŞI OYNADIĞI SON 7 MAÇI KAZANDI

Beşiktaş, Kayserispor ile Süper Lig’de karşılaştığı son 7 müsabakadan da galibiyetle ayrılarak rakibine puan vermedi. Kayserispor, rakibini en son 2019-2020 sezonunun 30. haftasında 3-1’lik skor ile yenmişti. Bu süreçte siyah-beyazlılar 17 gol kaydederken, kalesinde de 6 gol gördü. Beşiktaş’a karşı sahasında oynadığı son 3 müsabakadan da mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, bu maçı kaybetmesi halinde rakibine karşı sahasında en uzun seriyi yaşayacak.

KAYSERİSPOR SON 10 MAÇTA KAZANAMADI

Kayserispor, 9’u Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı son 10 müsabakada galibiyet elde edemedi. Söz konusu süreçte Süper Lig’de karşılaştığı Fenerbahçe, Konyaspor, Sivasspor, Fatih Karagümrük, Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor’a mağlup olan sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ve Gaziantep FK ile de berabere kaldı.