Fenerbahçe Başakşehir CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler futbolseverler Fenerbahçe Başakşehir canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Fenerbahçe Başakşehir canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Başakşehir canlı nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Başakşehir şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Başakşehir CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonun belli olmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası da sahibini buluyor. Bu kapsamda yarı finalde Sivasspor’u geçen Fenerbahçe ile MKE Ankaragücü’nü eleyen Başakşehir final müsabakasında kozlarını paylaşıyor.

Başakşehir ise 3. kez çıktığı finalde ilk Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor adıyla ilk kez 2011’de finalde mücadele ederken, penaltı atışları sonunda kupayı Beşiktaş’a kaptırdı. 2017’de oynanan finalde ise Konyaspor ile karşılaşan turuncu-lacivertliler yine penaltı atışlarında kaybeden taraf oldu.

KUPADA 5. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

İki takım Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 4 kez karşılaştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor adıyla ilk kez Fenerbahçe ile 2006-2007 sezonunda aynı grupta yer alırken, sarı-lacivertliler müsabakayı 5-0 kazandı. 2016-2017 sezonunda yarı finalde oynanan iki maçta da 2-2’lik eşitlik yaşanırken, penaltı atışları sonunda final biletini Başakşehir aldı. 2020-2021 sezonunda ise çeyrek finalde tek maç usulüne göre Kadıköy’de oynanan maçı Başakşehir 2-1 kazanmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe evinde 1-0, deplasmanda ise 2-1 kazandı.

İKİ TAKIM FİNALE NASIL GELDİ?

Kupaya 5. Tur’dan başlayan Fenerbahçe, İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Son 16 turunda Çaykur Rizespor’u konuk eden sarı-lacivertliler, rakibini 2-1 eleyerek adını bir üst tura yazdırdı. Çeyrek finalde Kayserispor’u 4-1 yenen Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor ile eşleşti. Sivas’ta golsüz tamamlanan ilk maçın ardından Kanarya, rakibini ikinci maçta 3-0 mağlup ederek final biletini almayı başardı.

Başakşehir ise 5. Tur’da Göztepe’yi 3-1’lik skorla elerken, son 16 turunda Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve 2-2 biten maçta penaltı atışlarında galip gelen taraf oldu. Çeyrek finalde Galatasaray ile deplasmanda mücadele eden turuncu-lacivertliler 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. İlk maçta MKE Ankaragücü’nü 1-0 yenen Başakşehir, ikinci maçta uzatmalarda 2-2’lik eşitlikle finale yükselen taraf oldu.

GÜRSEL AKSEL’DE İKİNCİ FİNAL HEYECANI

26 Ocak 2020’de ilk kez Göztepe - Beşiktaş maçıyla kapılarını açan Gürsel Aksel Stadyumu, 18 Mayıs 2021’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği de yaptı. FT Antalyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş mutlu sona ulaştı. İzmir’de oynanacak finalde bu kez iki İstanbul takımı mücadele edecek.

24 TAKIM FİNAL OYNADI

Türkiye Kupası'nın 60 yıllık geçmişinde daha önce 24 ayrı takım finallerde mücadele ederken, bunlardan 16’sı en az 1 kez kupa sevinci yaşadı. Fenerbahçe, 17 kez final oynayıp, bunlardan sadece 6'sında kupayı alırken, en fazla final kaybeden takım oldu. Yarın oynanacak mücadele ile birlikte son 5 sezonda 10 farklı takım final oynayacak.

FENERBAHÇE SİVASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasındaki Ziraat Türkiye Kupası final maçı Spor Toto Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20.45’de başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Fenebahçe Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Başakşehir maçını canlı izlemek için ATV’den canlı olarak izleyebilirsiniz.  Maçı ATV’den şifresiz olarak ekrana geliyor.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Serdar, Szalai, Peres, Arao, Zajc, İrfan Can, Arda, Batshuayi, Valencia.

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Caner, Biglia, Berkay, Deniz, Serdar, Kenny, João Figueiredo.