Fenerbahçe Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 22.haftası maçında Fenerbahçe – Başakşehir karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Başakşehir canlı izle Fenerbahçe Başakşehir şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Başakşehir canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Başakşehir canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Başakşehir şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Başakşehir CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe, ligin 22.haftasında kritik bir deplasmana konuk oluyor. Sarı-lacivertli takım, Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe mücadeleyi kazanarak şampiyonluk yarışındaki zor deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.  Ev sahibi takım Başakşehir ise Fenerbahçe’yi yenerek üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 22.haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe- Başakşehir maçı 24 Ocak Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçta hakem Abdülkadir Bitigen düdük çalıyor. Bitigen’in bu maçtaki yardımcılıklarını ise Erdem Bayık ve Anıl Usta yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstleniyor.

Müsabakada VAR olarak Erkan Engin, AVAR olarak ise Alper Çetin ve Serkan Ok görev alıyor.

Fenerbahçe Başakşehir maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Başakşehir şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Başakşehir maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Jayden, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Onur, Berkay, Ömer Ali, Deniz, Figueiredo, Piatek

FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR’İN SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligin 20. haftasında sahasında Yılport Samsunspor ile berabere kalarak zirve yarışında çok önemli 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler, Başakşehir'i yenerek kötü sonucu unutturmayı hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, haftaya 54 puan ve averajla lider olarak girdi.

Ev sahibi takım Başakşehir ise 21 maçta topladığı 27 puanla 9.sırada yer alıyor.  Ligin 15. haftasında Hatayspor galibiyetiyle başlayan 7 maçlık bir seriye imza attı. Turuncu-lacivertliler, bu süreçte Hatayspor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Alanyaspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılırken, Trabzonspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile berabere kaldı. Söz konusu maçlarda İstanbul temsilcisi 12 gol atarken, kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Çağdaş Atan'ın öğrencileri, ligin ilk 14 haftasında 14 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 20 gole engel olamamıştı.

FENERBAHÇE’NİN 7 EKSİĞİ VAR

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor karşısında 7 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku'nun yanı sıra, sakatlıkları bulunan Fred, Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra, sakatlığını atlatan ancak henüz hazır durumda yer almayan Rodrigo Becao da kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE’DE 3 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Sarı-lacivertlilerde kadroda yer almayacak Alexander Djiku ve Miguel Crespo'nun yanı sıra Jayden Oosterwolde de kart sınırında bulunuyor.

Hollandalı genç oyuncu, kart görmesi durumunda MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

FENERBAHÇE BU SEZON DEPLASMANDA KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 10 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor ve Gaziantep FK’yı mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 28 puan topladı. Dış sahada en fazla puan toplayan takım konumunda yer alan Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlarda rakip fileleri 24 kez havalandırdı.

FENERBAHÇE LİGİN EN GOLCÜ TAKIMI

Süper Lig’de ilk 21 hafta itibarıyla 54 puan toplayan Fenerbahçe, geride kalan 21 haftanın 19’unda rakip filelere gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 58 gol gönderdi. Edin Dzeko, kaydettiği 16 golle takımını sırtlarken, aynı zamanda Süper Lig’in gol krallığı listesinde zirvede yer alıyor.

BAŞAKŞEHİR’DE 4 FUTBOLCU ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Başakşehir’de, şans verilmesi halinde 4 oyuncu, daha önce formasını giydiği Fenerbahçe’ye karşı sahada olacak. İstanbul ekibinde, Volkan Babacan, Deniz Türüç, Dimitris Pelkas ve Josef de Souza daha önce sarı-lacivertli formayı terleten isimler arasında yer alıyor. Fenerbahçe formasıyla Deniz Türüç’ün 38 maç, 6 gol, 4 asist, Dimitris Pelkas’ın 67 maç 13 gol, 8 asist ve Josef de Souza’nın da 136 maçta 16 gol, 6 asisti bulunuyor.

BAŞAKŞEHİR’İN FENERBAHÇE MAÇI EKSİKLERİ

Başakşehir’de zorlu müsabaka öncesi Patryk Szysz’in sakatlığı devam ederken; turuncu-lacivertlilerde Edgar le milli takımda, Jerome Opoku ise kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Joao Figuerido ise sarı kart sınırında yer alıyor. Figuerido, Fenerbahçe karşısında sarı kart görmesi durumunda 23. haftada deplasmanda Konyaspor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

FENERBAHÇE – BAŞAKŞEHİR REKABETİNDE SON DURUM

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe, 32. kez kozlarını paylaşıyor.

İki takım arasında daha önce ligde oynanan 31 müsabakada Fenerbahçe 17 kez galip gelirken, RAMS Başakşehir 11 galibiyet elde etti ve 3 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 46 golüne, turuncu-lacivertliler 33 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe, Başakşehir ile ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon rakibini sahasında 1-0, deplasmanda ise 2-1'le geçen sarı-lacivertliler, bu sezon ligin ilk yarısında ağırladığı rakibini 4-0 yenmeyi başardı.

Öte yandan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kupa finalinde de rakibiyle karşılaşmış ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanlarındaki galibiyet sayısında rakibinin gerisinde kaldı.

İki takım arasında Başakşehir'in ev sahipliğinde oynanan 15 maçta turuncu-lacivertlilerin 9 galibiyeti bulunuyor.

Söz konusu karşılaşmalarda Fenerbahçe 5 galibiyet elde ederken, sadece 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe, rakibine karşı deplasmanda 16 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü.