Fenerbahçe Çaykur Rizespor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 7.hafta maçında Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Futbolseverler Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı izle Fenerbahçe Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Çaykur Rizespor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Çaykur Rizespor CANLI İZLE

Hafta içinde Trendyol Süper Lig’in 3.hafta erteleme maçında Başakşehir’i üstün bir oyun sergileyerek yenen Fenerbahçe, ligin 7.hafta maçında Çaykur Rizespor’u ağırlıyor. Ligde 6’da 6 yaparak lider konumda bulunan sarı-lacivertli takım, üst üste 7’inci maçını kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Konuk ekip Çaykur Rizespor ise bu maçtan puan ve puanlarla ayrılmayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 7.haftasındaki Fenerbahçe- Çaykur Rizespor maçı 1 Ekim Pazar günü Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan maçı hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Deniz Caner Özalp yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Sarper Barış Saka yapıyor.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR İLK 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha, Attila, Emirhan, Hojer, Mithat, Shelvey, Varesanovic, Sauer, Benhur, Minchev.

FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Bu sezon ligde oynadığı 6 maçı da kazanarak topladığı 18 puanla lider durumdaki sarı-lacivertliler, teknik direktör İlhan Palut'la iyi bir çıkış yakalayan ve 11 puanla 4. sırada bulunun Çaykur Rizespor engelini de aşarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, Rize ekibiyle maçında iki oyuncusundan yararlanamayacak.

Sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA SON DURUM

Ligde son hafta sahasında EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Rize temsilcisi, oynadığı 6 maçta 11 puan toplamayı başardı.

Cezalı futbolcu bulunmayan Çaykur Rizespor'da bu karşılaşma öncesinde sakatlıktan yeni çıkan Pinchi ise kadroda yer almayacak.

FENERBAHÇE-ÇAYKUR RİZESPOR REKABETİ

1 yıl aranın ardından yeniden Süper Lig’de mücadele eden Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 42 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-lacivertliler 27 defa sahadan galip ayrılırken, mavi-yeşilliler ise 7 kez kazandı. 8 karşılaşma ise berabere sona erdi. Rekabette Fenerbahçe, rakip filelere 89 gol atarken, Rizespor 40 kez gol sevinci yaşadı.

İki takım geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda karşılaşırken, Fenerbahçe 2-1’lik skorla tur atlayan taraf oldu. Süper Lig’de son karşılaşma ise Nisan 2022’de Rize’de oynanırken, sarı-lacivertliler rakibini 6-0’lık farklı skorla mağlup etmişti.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 21 kez konuk etti. Sarı-lacivertli takım, bu müsabakalarda 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 45 gol kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise 16 gol gördü.

FARKLI GALİBİYETLER

Fenerbahçe, Rizespor’a karşı en farklı skoru 1986-1987 ve 2021-2022 sezonlarında 6-0'lık skorlarla elde etti. Sarı-lacivertliler, 44 yıllık rekabette mavi-yeşillileri iki kez 5-1, bir kez de 5-0’lık skorla mağlup etti. Karadeniz temsilcisi ise, bu süreçte en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda 3-0’lık skorla aldı.

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında 2003-2004 sezonunda İstanbul'da oynanan müsabakada, kural hatası nedeniyle tekrar edildi. 8 Kasım 2003'te yapılan ve 1-1 sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada ikinci sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Victoria'ya kırmızı kartı çıkartmayınca, oluşan kural hatası nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın tekrarına karar verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı.