Fenerbahçe Hatayspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 9.hafta maçında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Hatayspor canlı izle Fenerbahçe Hatayspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Hatayspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Hatayspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hatayspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Hatayspor CANLI İZLE

Milli takım arasının sona ermesiyle birlikte Trendyol Süper Lig’de heyecan kaldığı devam ediyor. Bu doğrultuda ligde çıktığı 8 maçı da kazanan Fenerbahçe, ligde Galatasaray ile birlikte yenilgisi bulunmayan 3 takımdan biri olan Volkan Demirel’in Hatayspor’unu ağırlıyor. Sarı-lacivertliler mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 9.haftasındaki Fenerbahçe- Hatayspor maçı 22 Ekim Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Direnç Tonusluoğlu üstleniyor.

Fenerbahçe Hatayspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Hatayspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Samet, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko.

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Ghoulam, Massanga, Aburjania, Dele-Bashiru, Rivas, Lamkel, Dadashov

FENERBAHÇE’NİN SON DURUMU

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da oynadığı toplam 16 maçın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftada puan kaybı yaşamadan yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 24 puan ve 17 averajla giriyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

Sarı-lacivertliler, söz konusu süreçte deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 1-0 ve Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederken, evinde RAMS Başakşehir'i 4-0 ve Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor karşısında 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Joshua King ve Emre Mor, önemli karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.

Bu isimlerin yanı sıra sakatlığını atlatan ancak henüz tam olarak hazır durumda bulunmayan Cengiz Ünder'in de Hatayspor karşısında oynaması beklenmiyor.

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın, Hatayspor karşısında formaya yakın görünüyor.

Sakatlığı bulunan Serdar Aziz'in yokluğunda sarı-lacivertlilerin kadrosunda Rodrigo Becao, Samet Akaydın ve Alexander Djiku'dan oluşan stoper hattı bulunuyor.

Gana Milli Takımı'na çağrıldığı dönemde sakatlık yaşayan Alexander Djiku'nun riske edilmemesi durumunda, A Milli Takım formasıyla çok etkili bir performansa imza atan Samet Akaydın'ın Hatayspor müsabakasına ilk 11'de çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE- HATAYSPOR REKABETİ

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Atakaş Hatayspor'u ağırlayan Fenerbahçe, rakibiyle lig tarihinde 7. kez karşı karşıya geliyor.

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadelede kozlarını paylaşacak iki takım, bugüne kadar 1'i Fenerbahçe'nin hükmen galibiyetiyle sonuçlanan 6 maçta karşı karşıya geldi.

Ligde rakibiyle oynadığı karşılaşmaların yalnızca 1'inde sahadan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, kalan 5 maçta ise 3 puana uzanan taraf oldu.

Süper Lig'e ilk kez 2020-2021 sezonunda yükselen Hatayspor, sarı-lacivertli rakibiyle lig tarihinde oynadığı ilk maçında Ülker Stadı'ndan 0-0'lık beraberlikle ayrılmıştı. Bu maçın ardından oynanan lig mücadelelerinin tamamını Fenerbahçe kazandı.

Sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ettiği 5 maçta 13 gol kaydederken, kalesinde ise 2 gol gördü.

İki ekip arasında geçen sezonun son haftasında oynanması gereken lig mücadelesi, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından Hatayspor'un lige devam edememesi sebebiyle Fenerbahçe'nin 3-0'lık hükmen galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

VOLKAN DEMİREL, DÖRDÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE'YE RAKİP OLACAK

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 17 yıl kaleci olarak formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı teknik direktörlük kariyerinde 3 kez sahaya çıktı.

2021-2022 sezonunda Fatih Karagümrük Teknik Direktörü olarak görev yapan Demirel, kırmızı-siyahlı takımın başında Fenerbahçe'ye rakip olduğu 2 lig maçından 2 beraberlikle ayrıldı. Söz konusu sezonun ikinci yarısında Ülker Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmada, Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü İsmail Kartal yapıyordu.

Geçen sezon Hatayspor'un başında eski takımı Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda boy gösteren Demirel, sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrılan taraf oldu.

Volkan Demirel'in çalıştırdığı takımlar, Fenerbahçe'ye karşı 3 maçta 1 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 5 gol gördü.