Fenerbahçe Ludogorets CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.hafta maçında Fenerbahçe, evinde Bulgaristan ekibi Ludogorets Razgrad ile karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Fenerbahçe Ludogorets canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Fenerbahçe Ludogorets canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Ludogorets canlı nasıl izlenir? Fenerbahçe Ludogorets maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Ludogorets şifresiz izleme linki…

Fenerbahçe Ludogorets CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi olmak üzere tüm kulvarlarda bu sezon çıktığı 17 maçın tamamını kazanan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.hafta maçında PFK Ludogorets Razgrad’ı ağırlıyor. Sarı-lacivertli takım mücadeleyi kazanarak gruptan çıkma yönünde önemli bir adım atmayı, galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

FENERBAHÇE LUDOGORETS MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Ludogorets Razgrad arasındaki UEFA Konferans Ligi H Grubu 3.hafta maçı 26 Ekim Perşembe günü İstanbul’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.45’te başlayan maçı başlayan maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Guillermo Cuadra yönetiyor. Cuadra’nın yardımcılıklarını Guadalupe Porras Ayuso ve Alejandro Estevez Iglesias yapıyor. Mücadelenin 4.hakemi olarak Miguel Angel Ortiz Arias, VAR olarak Cesar Soto Grado ve AVAR olarak Santiago Jaime Latre görev alıyor.

Fenerbahçe Ludogorets Razgrad şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Ludogorets Razgrad maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE LUDOGORETS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE LUDOGORETS MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Zajc, Fred, Tadic, Kent, Batshuayi

Ludogorets Razgrad: Sluga, Witry, Sonko-Sundberg, Verdon, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Rwan SecoSluga, Witry, Sonko-Sundberg, Verdon, Nedyalkov, Naressi, Piotrowski, Gonçalves, Vidal, Tekpetey, Rwan Seco

FENERBAHÇE’NİN GRUPTAKİ DURUMU

İlk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1 yenen sarı-lacivertliler, ikinci maçında ise deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etti.

Grubunda 6 puanla lider durumda bulunan İsmail Kartal'ın öğrencileri, rakibini geçmesi durumunda grup liderliği yolunda büyük avantaja sahip olacak.

H Grubu'nun ilk maçında Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup eden konuk ekip ise ikinci müsabakada Nordsjaelland'a 7-1 yenildi.

FENERBAHÇE’DE 3 YILDIZ OYNAMAYACAK

Fenerbahçe, Ludogorets karşısında 3 oyuncusundan faydalanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş yarınki müsabakada forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KARNESİ

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında çıktığı 262 müsabakada 103 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 104 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 352 kez havalandırırken, kalesinde ise 371 gol gördü.

FENERBAHÇE SAHASINDA ÇOK GOL ATIYOR

Fenerbahçe, seyircisi önünde çok golcü bir sezon geçiriyor.

Süper Lig'de sahasında oynadığı 5 müsabakada 18 gol atan sarı-lacivertliler, 3,6 gol ortalamasına ulaştı.

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da da gol yollarında benzer bir performans ortaya koydu.

Avrupa'da iç sahada 4 maça çıkan ve söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 16 kez havalandıran İsmail Kartal'ın öğrencileri, 4 gol ortalamaya sahip oldu.

SON 20 MAÇTA SADECE 1 KEZ YENİLDİ

Fenerbahçe, son dönemde Avrupa maçlarında çok etkili bir performansa imza attı.

Sarı-lacivertli ekip, geçen sezondan bu yana Avrupa'da yaptığı 20 maçta sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı.

Söz konusu süreçte 16 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, 3 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

KONFERANS LİGİ'NDE 11. SINAV

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda 11. maçını yarın yapacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 30 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 10 gole engel olamadı.