Fenerbahçe Pendikspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 29.haftasında Fenerbahçe – Pendikspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Pendikspor canlı izle Fenerbahçe Pendikspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Pendikspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Pendikspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Pendikspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Pendikspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Pendikspor CANLI İZLE

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Belçika ekibi Union SG’yi deplasmanda 3-0 yenerek rövanş için avantajlı bir skor yakalayan Fenerbahçe, rotayı Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’u 6-2 yenmesinin ardından rakibinin 5 puan gerisine düştü. Fenerbahçe, ligin 29.haftasında Pendikspor’u ağırlıyor. Sarı-lacivertli takım bu maçı kazanarak puan farkını yeniden 2’ye indirmek istiyor. Ligde kalma mücadelesi veren konuk takım Pendikspor ise Fenerbahçe, deplasmanından puan veya puanlar almayı amaçlıyor.

FENERBAHÇE PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’de heyecan 29.hafta maçlarıyla devam ediyor. Fenerbahçe, evinde Pendikspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe – Pendikspor maçı 10 Mart Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Kadir Sağlam yönetiyor. Sağlam’ın maçtaki yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Burak Pakkan üstleniyor.

VAR’da Alper Çetin, AVAR’da Emre Kargın ve Murat Ergin Gözütok görev alıyor.

Fenerbahçe Pendikspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Pendikspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Pendikspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE PENDİKSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE PENDİKSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, Fred, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko

Pendikspor: Erdem, Nuno, Welinton, Murat, Serkan, Badou, Gökcan, Lusamba, Halil, Thiam, Umut

FENERBAHÇE VE PENDİKSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Fenerbahçe, 28 maçta 23 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 73 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Pendikspor ise 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyetle 26 puanla 19. sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son 3 maçta sahadan 3 puanla ayrılan Kanarya, rakibini yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

FENERBAHÇE’NİN PENDİKSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Rodrigo Becao’nun yanı sıra sarı kart cezalısı olan İsmail Yüksek de Pendikspor maçında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE 5 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe’de, Pendikspor karşılaşmasında 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde; Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular bugünkü maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Trabzonspor karşısında takımını yalnız bırakacak.

FENERBAHÇE’DEN 17 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Ligde son olarak Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı 17 maçta ise yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler; Fatih Karagümrük, Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Ankaragücü, Antalyaspor, Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor, Galatasaray, Samsunspor ve Alanyaspor ile de berabere kaldı.

FENERBAHÇE’NİN İÇ SAHA KARNESİ

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 14 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 10 müsabakada galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. İsmail Kartal’ın öğrencileri, iç sahada ayrıca rakip filelere 40 gol gönderdi. Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’nde de sahasındaki 6 maçta 6 galibiyet elde etti.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ, PENDİKPSPOR’UN BAŞINDA İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez’i getiren Pendikspor, yeni hocasıyla da ilk maçını kaybederken ligde üst üste 4 maçtır puan alamıyor. Bu sezon dış sahada 14 maçta 11 puan toplayan İstanbul ekibi, deplasmanda son galibiyetini 4 Kasım 2023’te İstanbulspor’a (4-2) karşı aldı.

FENERBAHÇE – PENDİKSPOR REKABETİ

Süper Lig’de ilk sezonunu yaşayan Pendikspor, Fenerbahçe ile ligde ikinci kez rakip oluyor. İki takım daha önce Türkiye Kupası’nda iki kez karşılaşırken, tarafların bu süreçte birer galibiyeti bulunuyor.

14 Aralık 1999'da oynanan karşılaşmayı Pendikspor 2-1 kazanırken, 28 Kasım 2012'deki mücadeleden Fenerbahçe 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sezon ligin ilk yarısında Pendik’te oynanan müsabakayı sarı-lacivertliler 5-0’lık skorla kazandı.