Fenerbahçe Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe - Trabzonspor canlı izle Fenerbahçe - Trabzonspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe - Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe - Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de 30.haftanın kapanışı kritik bir maça sahne oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile üçüncülük hedefi bulunan Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı 4-3 yenmesinin ardından bu müsabakadan 3 puanla ayrılmayı ve rakibiyle arasındaki puan farkını 2’ye indirmeyi amaçlıyor. Trabzonspor ise Fenerbahçe’yi yenerek taraftarını mutlu etmek istiyor.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasınının kapanış maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe – Trabzonspor maçı 17 Mart Pazar günü Trabzon’daki Akyazı Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.30’da başlayan Fenerbahçe – Trabzonspor maçını hakem Halil Umut Meler yönetiyor. Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapıyor. Maçın dördüncü hakemliğini ise Volkan Bayarslan üstleniyor.

VAR koltuğunda Onur Özütoprak, VAR Support olarak Serkan Tokat, AVAR olarak Deniz Caner Özaral ve Emre Malok görev yapıyor.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, Fred, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Tadic, Szymanski, Dzeko.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Fernandez, Denswil, Eren, Visca, Berat, Mendy, Trezeguet, Enis Destan, Pepe.

TRABZONSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe karşısında kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Ligde 49 puanla 3. sırada yer alan Karadeniz ekibi, üçüncülükteki yerini de sağlamlaştırmayı hedefliyor.

TRABZONSPOR’UN FENERBAHÇE MAÇI EKSİKLERİ

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçında sakatlıkları süren Paul Onuachu ve Hüseyin Türkmen haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasında forma giyemeyen Uğurcan Çakır, Fenerbahçe karşısında takımdaki yerini aldı.

FENERBAHÇE’NİN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde son 4 maçını kazanan ve bu süreçte UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'ı saf dışı bırakarak çeyrek finale yükselen Fenerbahçe, Trabzonspor engelini aşarak zirve yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, haftaya 76 puanla 81 puanla Galatasaray'ın 5 puan gerisinde 2. sırada giriyor.

FENERBAHÇE’NİN TRABZONSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Becao, Bonucci, Mert Hakan ve Joshua King ve TFF kadrosunda yer almayan Ryan Kent Trabzonspor maçında forma giyemiyor.

Fenerbahçe'de 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Rodrigo Becao, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Michy Batshuayi, oynamaları ve kart görmeleri durumunda Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE BU SEZON DEPLASMANDA MAÇ KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, bu sezon deplasmanda 14 maça çıktı. Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Antalyaspor, Çaykur Rizespor ve Hatayspor’u mağlup eden sarı-lacivertliler, Adana Demirspor ile berabere kalarak 40 puan topladı. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 32 kez havalandırdı. Kanarya, dış sahada oynadığı 10 lig maçında ise kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE SÜPER LİG’İN EN GOLCÜ TAKIMI

Süper Lig’de 29 hafta itibarıyla 76 puan toplayan Fenerbahçe, bu süreçte 27 maçta gol atmayı başardı. Takımın hücum yönü istatistiklere de yansırken, sarı-lacivertliler rakip filelere 76 gol gönderdi. Kanarya, ligde en golcü takım konumunda yer alıyor.

İSMAİL KARTAL İLE ABDULLAH AVCI 11. KEZ RAKİP

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bugüne kadar 10 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda İsmail Kartal; Mardinspor, Malatyaspor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Konyaspor’u çalıştırıyordu. Avcı ise eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor ile rakip oldu. Oynanan 10 karşılaşmanın 5’ini Abdullah Avcı’nın ekipleri, 1’ini İsmail Kartal’ın takımı kazanırken, 4 mücadele berabere tamamlandı.

ABDULLAH AVCI'NIN FENERBAHÇE'YE KARŞI İLGİNÇ İSTATİSTİĞİ

Bordo-mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe’ye karşı olan istatistiği de dikkat çekiyor.  Abdullah Avcı, Trabzonspor’un başındayken Fenerbahçe'ye karşı kazandığı mücadelelerde rakibini aynı zamanda zirveden de indirdi. 2021-2022 sezonunda 19 puanla Vitor Pereira yönetimindeki lider Fenerbahçe’yi 3-1'le geçerek zirveye yerleşen Avcı idaresindeki Trabzonspor, 2022-2023 sezonunun 15. haftasında 29 puanla liderlik koltuğundaki Kanarya'yı 2-0 mağlup ederek sarı-lacivertli ekibin koltuğunu kaybetmesine neden olmuştu.

Bu sezonun 11. haftasında zirvedeki namağlup Fenerbahçe’yi evinde 3-2 yenen Karadeniz temsilcisi, hem Kadıköy’de 26 yıl sonra galibiyet yaşamış hem de rakibini bir kez daha liderlikten etmişti.

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Trabzonspor ile Fenerbahçe ligde bugüne dek 101 kez karşılaştı.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 13 Şubat 1974'te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 50 yıllık rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin 7 farklı üstünlüğü bulunuyor.

Rekabette 101 lig, 14 Türkiye Kupası, 9 özel, 4'er Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Başbakanlık Kupası ile 2 TSYD Kupası olmak üzere toplam 134 maçtan 51'ini sarı-lacivertli ekip kazanırken, Trabzonspor 44 galibiyet elde etti. 39 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı.

Bu maçlarda Fenerbahçe 170 gol atarken, Trabzonspor 152 gol sevinci yaşadı.

LİG MAÇLARINDA ÜSTÜNLÜK FENERBAHÇE’DE

İki takım lig tarihinde 101 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlarda Fenerbahçe'nin rakibine karşı 40-27 üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligdeki 34 maçta ise puanları paylaştı.

Lig maçlarında Fenerbahçe'nin 134 golüne Trabzonspor 106 golle karşılık verdi.

TRABZONSPOR İÇ SAHADA GALİBİYET SAYISINDA ÜSTÜN

İki takım arasında Trabzon'da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor.

Trabzon'da oynanan resmi ve özel toplam 56 maçta Trabzonspor 25, Fenerbahçe 18 galibiyet alırken, taraflar 13 karşılaşmada eşitliği bozamadı.

Bu müsabakalarda Trabzonspor 67, Fenerbahçe 59 gol attı.

Ligde ise Trabzon'daki 50 maçtan 20'sini bordo-mavili takım kazandı, sarı-lacivertliler 18 galibiyet elde etti, 12 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Trabzon'daki lig maçlarında her iki takım da 57 gol kaydetti.

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR REKABETİNDE EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Fenerbahçe, Trabzonspor'u 5 Mart 1989'da Kadıköy'deki lig maçında 5-1, 2015-2016'da da Trabzon'da yarıda kalan lig müsabakasında 4-0 yendi.

Trabzonspor ise Fenerbahçe karşısında tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerini, 11 Ağustos 1992'de Kadıköy'de Şenol Çorlu'nun jübile maçında 4-1, 26 Aralık 1976 ve 9 Mart 1991 tarihlerinde de Trabzon'daki lig maçlarında 3-0'lık sonuçlarla aldı.

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR REKABETİNDE EN GOLLÜ MAÇLAR

İki takım arasındaki en gollü maç, 6 Ekim 1990'da Fenerbahçe Stadı'nda yapıldı. Toplam 8 gol atılan lig mücadelesinde Trabzonspor, Fenerbahçe'ye 5-3 üstünlük kurdu.

Bordo-mavililer ayrıca, 21 Mayıs 1994'te Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Başbakanlık Kupası maçında ve 6 Nisan 1997'de Trabzon'daki lig müsabakasında rakibini 4-3'lük skorlarla mağlup etti.

Fenerbahçe ise 17 Ekim 1992'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan lig maçından 4-3 galip ayrılıp, 2000-2001 sezonunda İstanbul'daki lig mücadelesini de 5-2 kazandı.