Fenerbahçe Trabzonspor CANLI İZLE

Süper Lig'in 34. hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Fenerbahçe Trabzonspor CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında kritik bir maç oynanıyor. Lider Galatasaray'ın ardından şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Sarı lacivertliler bu maçı kazanarak şampiyonluk şansını sürdürmeyi amaçlıyor, konuk ekip Trabzonspor ise yeni Teknik Direktörü Nenad Bjelica yönetiminde Kadıköy'den puan ve puanlar almayı amaçlıyor. 

133. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

İki ekip, bu maçla Türk futbol tarihinde 133. kez mücadele edecek. Söz konusu rekabette sarı-lacivertliler 50 kez galibiyet sevinci yaşarken, Karadeniz temsilcisi ise 43 maçı kazandı. 39 maç da berabere tamamlandı. Ligde 34. hafta itibariyle 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 68 puana sahip olan Fenerbahçe lider Galatasaray’ın en yakın takipçisi konumunda. Karadeniz temsilcisi ise aldığı 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 7. sırada yer alıyor.

LİGDE 100.MAÇ 

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 99 kez karşılaştı. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 39 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç da berabere tamamlandı. Fenerbahçe'nin ligdeki 129 golüne, bordo-mavililer 102 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE, KADIKÖY'DE TRABZONSPOR'A KAYBETMİYOR

Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı son olarak 1997-1998 sezonunda 3-1'lik skorla kaybeden Fenerbahçe, o tarihten bugüne rakibine ligde büyük üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, bordo-mavililere karşı 25 lig maçında kaybetmedi. Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile yaptığı son 25 lig maçında 13 kez galip gelirken, 12 defa berabere kaldı.

FENERBAHÇE'DE 4 FUTBOLCU OYNAYAMACAK 

Zorlu müsabakada Fenerbahçe, 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek.

5 İSİM SARI KART CEZA SINIRINDA

Fenerbahçe'de 5 oyuncu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertli takımda Samet Akaydin, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique sarı kart görmeleri halinde Antalyaspor maçında cezalı duruma düşerek forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat 20.00’da başlıyor. Ülker Stadyumu’nda oynanan maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalıyor. Bitigen’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar, Süleyman Özay yapıyor, dördüncü hakem olarak da Murat Erdoğan görev alıyor.

VAR hakemi olarak ise Hakan Ceylan görev yapıyor.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Emre Mor, Miha Zajc, Diego Rossi, Michy Batshuayi, Enner Valencia.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Hüseyin Türkmen, Bartra, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Siopis, Marek Hamsik, Edin Visca, Umut Bozok, Abdülkadir Ömür.