Galatasaray Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 32.hafta maçında Galatasaray – Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Alanyaspor canlı izle Galatasaray – Alanyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray – Alanyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray – Alanyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Alanyaspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Alanyaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 32.haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Okan Buruk ve öğrencileri, Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenmesiyle 2.sıraya düşmesinin ardından bu maçı kazanarak yeniden liderliği geri almayı hedefliyor. Ev sahibi Alanyaspor ise üst sıralara yükselmek için Galatasaray müsabakasın kazanmayı amaçlıyor.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 32.hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşıyor. Galatasaray – Alanyaspor maçı 15 Nisan Pazartesi günü Alanya’daki Alanya Oba Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Galatasaray – Alanyaspor maçını hakem Cihan Aydın yönetiyor. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Deniz Caner Özaral ve Hakan Yemişken yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Çağdaş Altay üstleniyor. VAR’da Portekizli Fabio Melo, AVAR’da Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Emin Tuğral ve Alper Ulusoy görev alıyor.

Galatasaray Alanyaspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Alanyaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Alanyaspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Aurier, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Kererm Demirbay, Torreira, Mertens, Kerem, Barış Alper, Icardi.

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz, Efecan, Yusuf, Ahmed Hassan

GALATASARAY VE ALANYASPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 31 maçlık bölümünde 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 84 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya 85 puanlı Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 84 puanla 2.sırada girdi.

Alanya temsilcisi ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgiyle 42 puan aldı. Turuncu-yeşilli ekip, 32. hafta öncesi 9. sırada konumlandı.

İki takım arasında Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-0 kazanmıştı.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK VAR

Galatasaray'ın 32 yaşındaki file bekçisi Günay Güvenç, cezası nedeniyle kadroda olmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kasımpaşa maçından sonra 2 maç ceza verilen Günay, Akdeniz temsilcisine karşı kadroda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, kart görmeleri durumunda 33. haftadaki Siltaş Yapı Pendikspor müsabakasında forma giyemeyecek.

GALATASARAY, SON 12 LİG MAÇINDAN GALİP AYRILDI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yaptığı son 12 maçtan galip ayrıldı.

Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 12 resmi maçı da kazandı.

GALATASARAY’DAN 19 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 19 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor müsabakasında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 19 lig maçında 17 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY, LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon savunma performansıyla da öne çıkıyor. Sarı-kırmızılılar oynadığı 31 karşılaşmada kalesinde 20 gol gördü ve bu performansıyla da ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alıyor. Aslan ayrıca bu müsabakaların 16'sında da kalesini gole kapadı.

GALATASARAY’IN EN GÜVENDİĞİ İSİM ICARDI

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcu Mauro Icardi son haftaları boş geçmiyor. Icardi, Süper Lig'de son 3 haftada rakipleri 4 kez havalandırarak galibiyetlerde önemli rol oynadı. 31 yaşındaki futbolcu, gol krallığında Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko ile yarışıyor. Dzeko 19 golle ilk sırada yer alırken, Icardi 18 golle takip ediyor.

Galatasaray Süper Lig'de bu sezon 69 gol atarken bu gollerin 18'ini Mauro Icardi, 11'ini de Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

OKAN BURUK İLE FATİH TEKKE, 4. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, bugüne kadar resmi müsabakalarda 3 kez rakip oldu. Buruk, Galatasaray'ı çalıştırırken, Tekke de İstanbulspor ve Alanyaspor'un başındaydı. Okan Buruk'un takımı oynanan 3 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

GALATASARAY – ALANYASPOR REKABETİNDE SON DURUM

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de 16. kez birbirlerine rakip oluyor.

İki takım arasında 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette sarı-kırmızılılar 9, turuncu-yeşilliler ise 3 kez kazandı. Üç müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan 15 maçta sarı-kırmızılı takımın 35 golüne, Alanya ekibi 17 golle karşılık verdi.

İki takım arasında Alanya'da oynanan maçlarda da Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Corendon Alanyaspor'a konuk olduğu 7 maçın 4'ünü kazandı. Alanya'daki maçlardan bir kez ev sahibi takım üstün ayrılırken, 2 müsabaka ise berabere bitti.

Söz konusu müsabakalarda Galatasaray 14, Alanyaspor 11 kez ağları havalandırdı.

GALATASARAY – ALANYASPOR MAÇLARINDAKİ EN FARKLI GALİBİYETLER

Galatasaray, Alanyaspor karşısında en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda İstanbul'da oynanan maçta 6-0'lık skorla elde etti.

Alanyaspor'un ise rekabetteki en farklı galibiyeti 2019-2020 sezonunda Alanya'da yapılan maçta 4-1'lik skorla oldu.