Galatasaray Bandırmaspor CANLI İZLE

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Galatasaray – Bandırmaspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Bandırmaspor canlı izle Galatasaray – Bandırmaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray – Bandırmaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray – Bandırmaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Bandırmaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Bandırmaspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Bandırmaspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-kırmızılılar, bu kapsamda Son Turu’nda Trendyol 1.Lig ekibi Bandırmaspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray, rakibini yenerek adını Çeyrek Final’e yazdırmak istiyor. Bandırmaspor ise Galatasaray’ı eleyerek kupada büyük bir sürpriz yapmayı hedefliyor.

GALATASARAY BANDIRMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Bandırmaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son Turu’nda karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Bandırmaspor maçı, 6 Şubat Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan Galatasaray – Bandırmaspor maçını hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetiyor. Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Murat Ergin Gözütok yaparken maçın 4.hakemi olarak ise Mehmet Türkmen görev alıyor.

VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da Çağdaş Altay yer alıyor.

Galatasaray Bandırmaspor maçı A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Galatasaray Bandırmaspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Bandırmaspor maçının yayınlandığı A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

GALATASARAY BANDIRMASPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY BANDIRMASPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Günay, Barış Alper, Davinson, Berkan, Kazımcan, Ndombele, Eyüp, Tete, Halil, Zaha, Vinicius.

Bandırmaspor: Akın, Rahmetullah, Batuhan, Sergen, Mexer, Emre Batuhan, Levent, Mehmet, Foor, Doğan Can, Djite.

GALATASARAY VE BANDIRMASPOR’UN KUPA SERÜVENİ VE SON DURUMU

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşarak Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan sarı-kırmızılı ekip, kupaya 5. turdan dahil oldu. Bu etapta 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u eleyen Galatasaray, son 16 turuna geldi.

Kupaya 3. turdan dahil olan Bandırmaspor ise sırasıyla TFF 3. Lig temsilcisi Armoni Alanya Kestelspor, TFF 2. Lig ekibi Somaspor ve Trendyol Süper Lig takımı Kasımpaşa'yı eledi.

Tek maç üzerinden oynanacak maçta son 16 turunu geçecek takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Türkiye Kupası'nda yarın karşılaşacak takımlardan Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. İç sahadaki lig maçlarında puan kaybetmeyen tek takım olan sarı-kırmızılılar, 24. hafta sonunda 63 puanla lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde 2. sırada bulunuyor. Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı olarak da dikkati çekiyor.

Teksüt Bandırmaspor ise Trendyol 1. Lig'de play-off mücadelesinin içinde yer alıyor. Balıkesir temsilcisi, ligde 21 maç sonunda topladığı 33 puanla 7. sırada bulunuyor.

GALATASARAY’IN BANDIRMASPOR’UN EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı takımda 4 futbolcu farklı nedenlerden dolayı yarınki mücadelede forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile ülkesi Fildişi Sahili ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden yeni transfer Serge Aurier, bugünkü maçta görev yapamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'nda Fas Milli Takımı ile mücadele eden Hakim Ziyech, takımının elenmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Kupada 24 Ocak'taki Zambiya maçında sakatlanan Ziyech, 30 Ocak'ta Güney Afrika ile yapılan müsabakada forma giyemedi. Sakatlığıyla ilgili durumu henüz netleşmeyen Ziyech'in de Bandırmaspor'a karşı oynaması beklenmiyor.

GALATASARAY- BANDIRMASPOR REKABETİ

Galatasaray ile Bandırmaspor, Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 2 kez rakip oldu. 1968 yılında oynanan maçlarda sarı-kırmızılılar 1 kez sahadan galip ayrılırken, 1 mücadele de berabere sona erdi.

GALATASARAY, SÜPER LİG’İN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon defansif anlamda da başarılı performans sergiliyor. Sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı 24 mücadelede kalesinde 14 gol gördü ve bu performansıyla ligde en az gol yiyen takım konumunda yer alıyor. Aslan, bu karşılaşmaların 12’sinde de kalesini gole kapadı.

GALATASARAY, SON 12 MAÇINDA YENİLMEDİ

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 12 karşılaşmada kaybetmedi. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Samsunspor karşılaşmalarından 3 puanla ayrılırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

OKAN BURUK İLE HÜSEYİN EROĞLU 4. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu bugüne kadar 3 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Buruk; Göztepe ve Galatasaray'ı çalıştırırken, Eroğlu ise Altınordu ve Samsunspor'un başındaydı. Oynanan 3 müsabakayı da Okan Buruk'un takımları kazandı.