Galatasaray İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 3.hafta erteleme maçında İstanbulspor ile Galatasaray karşılaşıyor. Futbolseverler Galatasaray İstanbulspor canlı izle Galatasaray İstanbulspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray İstanbulspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray İstanbulspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Galatasaray şifresiz izleme linki...

Galatasaray İstanbulspor CANLI İZLE

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig mesaisi sürüyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi play-off turu maçı nedeniyle ertelenen 3.hafta maçında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Galatasaray bu mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi, İstanbulspor ise ligdeki ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 3.haftasındaki İstanbulspor- Galatasaray erteleme maçı, 26 Eylül Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mustafa Savranlar yapıyor. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Yiğit Öztürk yapıyor.

VAR’da Koray Gençerler, AVAR’da ise Emre Malok ve Candaş Elbil görev alıyor.

Galatasaray İstanbulspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray İstanbulspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray İstanbulspor maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Ali Yaşar, Loshaj, Rroca, Ethemi, Ndao, Mamadou, Traore.

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

İKİ TAKIMIN LİGDEKİ DURUMU

Ligde 5 maça çıkan sarı-kırmızılı takım, 4 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda 13 puan topladı. Galatasaray, kendisi gibi bir maçı eksik olan lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan İstanbulspor ise hanesine 2 puan yazdırabildi.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 4 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonraki maçlarında sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor ve Başakşehir'i mağlup etti.

GALATASARAY’DA 3 FUTBOLCU OYNAYAMAYACAK

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Kazımcan Karataş, karşılaşmada oynamayacak.

Başakşehir maçında geçirdiği sakatlık sonrası sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, İstanbulspor müsabakasının kadrosunda yer alamayacak.

Müsabakanın ertelenmesine sonuçlarına yönelik statüde yer alan 1.maddeye göre Galatasaray’ın yeni transferleri Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele, İstanbulspor maçının tarihinden sonra transfer olduğu için müsabakada forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLARDA ALINAN SONUÇLAR

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda Galatasaray'ın rakibine karşı açık ara üstünlüğü bulunuyor.

Geride kalan 46 müsabakada Galatasaray 31, İstanbulspor 5 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Rekabette Galatasaray'ın toplam 104 golüne, İstanbulspor 41 golle yanıt verebildi.

İSTANBULSPOR'UN EV SAHİBİ OLDUĞU MAÇLAR

Galatasaray'ın, Süper Lig'de deplasman maçlarında da rakiplerine üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takım, İstanbulspor'a konuk olarak çıktığı maçların 14'ünü kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 4'ünü yitirdi.

Bu maçlarda 46 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 20 gol gördü.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, İstanbulspor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 1962-1963 sezonunda ev sahibi olduğu maçta 6-0'lık sonuçla aldı.

İstanbulspor ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, 1970-1971 sezonunda evinde oynadığı maçta 3-0'lık skorla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 2000-2001 sezonunda oynandı. İstanbulspor'un sahasında oynanan maçı, Galatasaray 5-3 kazandı. Toplam 8 gol, rekabetteki 46 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.