Galatasaray İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 22.hafta maçında Galatasaray – İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray İstanbulspor canlı izle Galatasaray İstanbulspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray İstanbulspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray İstanbulspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray İstanbulspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray İstanbulspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 21.haftasında Trabzonspor’u deplasmanda 5-1 yenerek şampiyonluk yolunda moral bulan Galatasaray, 22.hafta müsabakasında ligin son sırasında yer alan İstanbulspor’u konuk ediyor. Sarı-kırmızılı takım, müsabakayı kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Konuk takım İstanbulspor, ise geçtiğimiz hafta elde ettiği 1-0’lık Kayserispor galibiyeti sonrası çıkışını sürdürmek ve ligde kalma yolunda Galatasaray’dan 3 puan almayı hedefliyor.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 22.haftasında, Galatasaray ile İstanbulspor kozlarını paylaşıyor. Galatasaray – İstanbulspor maçı, 25 Ocak Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan Galatasaray – İstanbulspor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetiyor. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve Murat Altan yapıyor.  Maçın 4.hakemi olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev alıyor.

Galatasaray İstanbulspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray İstanbulspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray İstanbulspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY İSTANBULSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Davinson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.

İstanbulspor: Alp, Okan, Mehmet, Simon Deli, Sambissa, Muammer, Vorobjovas, Loshaj, Ali, A. Ndao, V. Ethemi.

GALATASARAY VE İSTANBULSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de çıktığı 21 müsabakada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 54 puan topladı.

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor ise oynadığı maçların 3'ünü kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 14'ünü yitirdi. Trabzonspor maçında sahadan çekildiği için hükmen mağlup sayılan ve 3 puanı silinen sarı-siyahlı takımın 10 puanı bulunuyor.

Galatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmıştı.

GALATASARAY’IN İSTANBULSPOR MAÇI EKSİKLERİ

Galatasaray'da 4 futbolcu, İstanbulspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan ve aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, maçta görev yapamıyor.

Galatasaray'da Davinson Sanchez de müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY SAHASINDA 27 MAÇTIR YENİLMİYOR

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 27 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 27 mücadeleyi kaybetmedi.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 25 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

GALATASARAY SAHASINDA PUAN KAYBI YAŞAMAYAN TEK TAKIM

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybı yaşamayan tek takım konumunda.

Bu sezon Ali Sami Yen’de çıktığı 10 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde puan kaybetmedi.

GALATASARAY LİGİN EN İYİ SAVUNMA YAPAN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Süper Lig'de çıktığı 21 maçta 43 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 12 gol gördü.

Yaptığı maçların 11'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

GALATASARAY SON 9 MAÇINI KAYBETMEDİ

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 9 karşılaşmada yenilgi almadı. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

GALATASARAY İLE İSTANBULSPOR ARASINDA 48.MAÇ

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde 48. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda Galatasaray'ın rakibine karşı açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 47 müsabakada Galatasaray 32, İstanbulspor 5 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı.

Rekabette Galatasaray'ın toplam 105 golüne, İstanbulspor 41 golle yanıt verebildi.

Galatasaray, Süper Lig'de ev sahibi olduğu maçlarda İstanbulspor'a sadece bir kez yenildi.

Sarı-kırmızılı takım, İstanbulspor'u konuk ettiği maçlarda 17 galibiyet, 5 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 58 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 21 gol gördü.

Galatasaray, İstanbulspor karşısında ligde en farklı galibiyetini 1962-1963 sezonunda ev sahibi olduğu maçta 6-0'lık sonuçla aldı.

İstanbulspor ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini, 1970-1971 sezonunda evinde oynadığı maçta 3-0'lık skorla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 2000-2001 sezonunda oynandı. İstanbulspor'un sahasında oynanan maçı, Galatasaray 5-3 kazandı. Toplam 8 gol, rekabetteki 46 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.