Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 30.hafta maçında Galatasaray – Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray – Kasımpaşa canlı izle Galatasaray – Kasımpaşa şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray – Kasımpaşa canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray – Kasımpaşa canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray – Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray – Kasımpaşa şifresiz izleme linki...

Galatasaray Kasımpaşa CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 30.hafta maçında Kasımpaşa takımıyla karşı karşıya geliyor. Galatasaray, Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile oynadığı maç öncesi Kasımpaşa’yı deplasmanda yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını açmayı ve şampiyonluk yarışında kritik bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi amaçlıyor. Avrupa kupalarına katılma durumu bulunan Kasımpaşa ile Galatasaray maçından puan veya puanlar almak istiyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 28.hafta maçında Galatasaray – Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Kasımpaşa maçı 17 Mart Pazar günü İstanbul’daki Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 16.00’da başlayan Galatasaray – Kasımpaşa maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetiyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapıyor.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Turgut Doman üstleniyor.

Galatasaray Kasımpaşa maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Ysain Özcan, Porozo, Gökhan Gül, Fall, Hajradinovic, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Nuno Da Costa

GALATASARAY VE KASIMPAŞA’NIN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 29 maçlık bölümünde 25 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 78 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Kasımpaşa ise 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 43 puan toplayarak 5. sırada yer aldı.

İki takım arasında Ali Sami Yen’de oynanan son müsabakadan Galatasaray, 2-1 galip ayrılmıştı.

GALATASARAY’DA 4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da, Kasımpaşa maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan ve Sergio Oliveira sarı kart sınırında yer alıyor. Bu 4 futbolcu sarı kart görmesi durumunda 31. haftada Ali Sami Yen’deki Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek.

GALATASARAY, SON 10 LİG MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de yaptığı son 10 maçtan galip ayrıldı.

Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 10 resmi maçı da kazandı.

GALATASARAY, LİGDE 17 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son 17 müsabakada mağlup olmadı.

Okan Buruk yönetimindeki "Cimbom" ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 15 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

GALATASARAY’IN LİGİN EN İYİ SAVUNMA YAPAN TAKIMI KONUMUNDA

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Süper Lig'de çıktığı 29 maçta 64 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 17 gol gördü.

Yaptığı maçların 15'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

GALATASARAY’IN DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 14 müsabakaya çıktı. Geride kalan maçlarda sarı-kırmızılılar 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 33 puan topladı ve bu alanda ikinci sırada bulunuyor. Aslan konuk olduğu son maçta Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup etti.

GALATASARAY – KASIMPAŞA REKABETİNDE SON DURUM

Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig'de 40. kez karşılaşıyor.

İki ekip arasında geride kalan 39 lig maçından 25'ini Galatasaray kazandı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 7 kez galip geldi.

Galatasaray'ın 77 golüne, Kasımpaşa 39 golle yanıt verdi.

İki ekip, maçın oynandığı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda daha önce 13 kez birbirlerine rakip oldu.

Kasımpaşa, Süper Lig'de 2009-2010 sezonundan bu yana rakiplerini ağırladığı stadında Galatasaray karşısında 3 galibiyet elde etti. Galatasaray, deplasmanda 7 kez galip gelirken, taraflar 3 kez de eşitliği bozamadı.

Lacivert-beyazlıların söz konusu müsabakalarda attığı 17 gole, sarı-kırmızılılar 28 golle yanıt verdi.

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurduğu rakibini ligde bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi.

Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Ali Sami Yen’deki maçı 4-0 kazandı.