Galatasaray Kisvarda CANLI İZLE

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçında Macaristan ekibi Kisvarda ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Galatasaray Kisvarda canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Galatasaray Kisvarda canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Kisvarda canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Kisvarda maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Kisvarda şifresiz izleme linki...

Galatasaray Kisvarda CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım bu kapsamda ikinci hazırlık maçında Macaristan ekibi Kisvarda ile karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY KISVARDA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Kisvarda arasındaki hazırlık maçı 10 Temmuz Pazartesi günü (bugün) saat 20.30’da Merkur Arena’da oynanıyor.

Galatasaray Kisvarda şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Kisvarda maçı Galatasaray TV ve Galatasaray YouTube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifresiz olarak ekranlara geliyor.

GS TV, Digiturk 75 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

GALATASARAY KISVARDA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY- KISVARDA MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Batuhan, Dubois, Midtsjo, Mertens, Yunus, Berkan, Kaan, Emin, Barış, Emre, Boey.

Kisvarda: Petkovic, Kovavic, Szeles, Jovicic, Cipetic, Otvös, Lucas, Vida, Czekus, Mesanovic, Camaj.