Galatasaray Molde CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Norveç ekibi Molde takımıyla karşılaşıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Molde canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Futbolseverler Galatasaray Molde canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Molde canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Molde maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Molde şifresiz izleme linki...

Galatasaray Molde CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 2.Ön Eleme Turu’nda başlayan Galatasaray, bu turda Zalgiris’i 3.Ön Eleme Turu’nda ise Olimpija Ljubljana’yı eledi. Play- off turuna yükselen sarı kırmızılı takım Molde ile eşleşmişti. Galatasaray, bu turun ilk maçında rakibiyle deplasmanda karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY MOLDE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Molde arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu ilk maçı 23 Ağustos Çarşamba günü (bugün) Norveç’teki Molde Stadyumu’nda oynanıyor.

TSİ 22.00'de başlayan maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetiyor. Taylor'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Stuart Burt ile Lee Betts üstlenirken mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Robert Jones yapıyor.

VAR’da Stuart Attwell, AVAR’da ise Peter Bankes bulunuyor.

Galatasaray Molde şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Molde maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak ekrana geliyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da Lucas Torreira cezası nedeniyle Molde karşısında forma giyemeyecek.

Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, bugünkü karşılaşmada görev yapamayacak.

Sarı-kırmızılılarda ayrıca UEFA listesinde yer almayan Tete ve Hakim Ziyech de sahaya çıkamayacak.

GALATASARAY MOLDE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY MOLDE MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Berkan, Sergio, Yunus, Mertens, Kerem, Icardi.

Molde: Karlstrom, Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon, Eriksen, Mannsverk, Breivik, Haugen, Eikrem, Brynhildsen.