Galatasaray Olimpija Ljubljana CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana takımıyla karşılaşıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Futbolseverler Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Olimpija Ljubljana şifresiz izleme linki...

Galatasaray Olimpija Ljubljana CANLI İZLE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Kerem, Mertens ve Halil’in attığı gollerle 3-0 yendiği Sloven ekibi Olimpija Ljubljana’yı rövanş maçında konuk ediyor. Sarı kırmızılı takım bir kez daha rakibini yenerek play-off turuna yükselmeyi amaçlıyor.

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu rövanş maçı 15 Ağustos Salı günü (bugün) İstanbul’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan maçı İtalyan hakem Marco Guida yönetiyor. Guida’nın yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ile Alessio Berti yapıyor. Maçın dördüncü hakemi olarak Matteo Marcenaro, VAR’da  Marco Di Bello, AVAR ise Luca Pairetto görev alıyor.

Galatasaray Olimpija Ljubljana şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı D Smart platformundaki Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için D Smart üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY TURU NASIL GEÇER?

Sarı-kırmızılı ekip, 2 ve daha az farklı mağlup olması durumunda dahi tur atlayacak.

Olimpija Ljubljana'nın 3 farklı kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Daha farklı Olimpija Ljubljana galibiyetlerinde ise sarı-kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, her türlü beraberlikte de turu atlayan takım olacak.

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Emin, Angelino, Berkan, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Icardi

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, Sualehe, Karamatic, Nukic, Ratnik, Muhamedbegovic, Seslar, Posavec, Doffo, Rui Pedro

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda Kİ Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'ya elenmesi halinde ise Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı arasındaki eşleşmeyi kazanan tarafla karşılaşacak. İstanbul temsilcisi, ilk maçı, evinde oynayacak.