Galatasaray Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 21.haftasında Galatasaray - Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Galatasaray Trabzonspor canlı izle Galatasaray Trabzonspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Trabzonspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Trabzonspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Trabzonspor şifresiz izleme linki...

Galatasaray Trabzonspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 21.haftası kritik bir müsabakaya sahne oluyor. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile ligi üst sıralarda bitirme mücadelesi veren Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Galatasaray, Trabzonspor’u yenerek kritik deplasmandan 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor. Ev sahibi takım Trabzonspor ise Galatasaray’ı mağlup ederek taraftarını mutlu etmek istiyor.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 21.haftasındaki Galatasaray – Trabzonspor maçı, 21 Ocak Pazar günü Trabzon’daki Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen'in maçtaki yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar yapıyor. Maçın 4. Hakemi olarak Mert Güzenge görev alıyor.

VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da ise Alper Çetin ve Serkan Olguncan görev yapıyor.

Galatasaray Trabzonspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Galatasaray Trabzonspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Trabzonspor maçını canlı izlemek için Digiturk ve TODD üyeliği gerekmektedir.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha.

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bardhi, Fountas, Enis Destan

Galatasaray Trabzonspor CANLI İZLE - Resim : 1

GALATASARAY VE TRABZONSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Süper Lig'de çıktığı 20 müsabakada 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 51 puan topladı. Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer aldı.

Trabzonspor ise oynadığı maçların 11'ini kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 5'ini yitirdi. Hanesine 37 puan yazdıran bordo-mavili takım, haftaya 3. sırada başladı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

MAURO ICARDI GERİ DÖNDÜ

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile oynanan derbide aldığı darbe sonucunda yüz kemiklerinde kırık oluşan Arjantinli futbolcunun bir süre oynatılmaması kararlaştırılmıştı.

Mauro Icardi, Süper Lig'deki son 3 ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bir maçta sarı-kırmızılı takımdan ayrı kaldı.

Icardi, Galatasaray maçı kadrosunda yer alıyor.

DAVINSON SANCHEZ KADRODA YER ALDI

Galatasaray'da sakatlığı geçen savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Trabzonspor maçının kadrosunda yer aldı.

Tedavisi tamamlanan Kolombiyalı futbolcu, Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor ile oynanan maçta bir süre forma giydi.

Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezasını tamamlayan Kerem Aktürkoğlu da Trabzonspor maçında görev yapabiliyor.

GALATASARAY DEPLASMANDAKİ SON 2 MAÇINI KAZANAMADI

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de deplasmanda 10 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar geride kalan 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 21 puan topladı ve bu alanda 2. sırada bulunuyor.

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son iki karşılaşmada galibiyete ulaşamadı.

Sarı-kırmızılı takım, konuk olarak çıktığı son iki müsabakada Fenerbahçe ile 0-0, EMS Yapı Sivasspor ile de 1-1 berabere kaldı.

GALATASARAY DEPLASMANDAKİ SON 8 MAÇINI KAYBETMEDİ

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a kaybettikten sonra oynadığı 8 karşılaşmayı kaybetmedi. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Kayserispor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

GALATASARAY’IN EKSİKLERİ

Galatasaray'da 3 futbolcu, Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı.

Geçirdiği ameliyat sonrası tedavisine devam edilen Sergio Oliveira ile Afrika Kupası'nda mücadele eden ülkelerinin milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, maçta görev yapamıyor.

Sarı-kırmızılı takımda Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

GALATASARAY, LİGİN EN İYİ SAVUNMA YAPAN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkati çekiyor.

Süper Lig'de çıktığı 20 maçta 38 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise sadece 11 gol gördü.

Yaptığı maçların 11'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

TRABZONSPOR, ÜÇ BÜYÜKLERE KARŞI 4.MAÇINA ÇIKIYOR

Trabzonspor, bu sezon üç büyük rakibi karşısındaki 4. maçına çıkıyor.

Bordo-mavililer, sahasında Beşiktaş'ı 3-0, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yenerken tek yenilgisini Galatasaray karşısında deplasmanda 2-0'lık sonuçla aldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı mağlup eden Karadeniz ekibi, sarı-kırmızılı takımı da mağlup etmesi halinde bu sezon üç büyük rakibi karşısında da galibiyet alma başarısı göstermiş olacak.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ikinci döneminde ikinci büyük maçını oynayacak. Bordo-mavililer, Avcı yönetiminde Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2 yenerek 26 yıl sonra sarı-lacivertli takımı deplasmanda yenme başarısı gösterdi.

TRABZONSPOR’UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek.

Karadeniz ekibinde, Orsic ve Denswil'in sakatlıkları sürüyor. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise önceki gün kadro dışı bırakılmıştı.

TRABZONSPOR – GALATASARAY REKABETİ

Galatasaray ile Trabzonspor, tarihlerinde bugün 137. kez karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor'un Süper Lig'e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 50 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 136 karşılaşmanın 61'ini Galatasaray, 44'ünü Trabzonspor kazandı, 31 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 178, Trabzonspor ise 152 kez gol sevinci yaşadı.

TRABZONSPOR İLE GALATASARAY LİGDE 102.KEZ KARŞILAŞIYOR

Galatasaray ile Trabzonspor, ligde yarın 102. kez karşılaşacak.

Ligde daha önce yapılan 101 karşılaşmanın 44'ünü Galatasaray kazanırken, 32 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu ve 25 müsabaka berabere sonuçlandı.

Süper Lig maçlarında Galatasaray 131, Trabzonspor ise 115 gol attı.

TRABZON’DAKİ GALATASARAY – TRABZONSPOR MAÇLARI

Taraflar arasında Trabzon'da yapılan lig karşılaşmalarında ev sahibi Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibinin 3 farkla önünde yer alıyor.

Trabzonspor, evindeki 50 maçta Galatasaray'ı 20 kez yendi. Sarı-kırmızılılar ise bordo-mavilileri deplasmanda 17 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 13 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'un, 43'ü Hüseyin Avni Aker, 7'si Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan maçlardaki 61 golüne, Galatasaray da 61 golle karşılık verdi.

TRABZONSPOR – GALATASARAY REKABETİNDEKİ SON 10 MAÇ

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan son 10 maçta da sarı-kırmızılıların üstünlüğü bulunuyor. Hepsi ligde oynanan 10 müsabakada Galatasaray 4 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzon da 2 kez rakibini mağlup etti. 4 mücadele de berabere sona erdi.

TRABZONSPOR – GALATASARAY REKABETİNDEKİ FARKLI SKORLAR

Galatasaray, Trabzonspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 26 Mayıs 2001'de İstanbul'daki lig maçında 4-0'lık sonuçla aldı.

Trabzonspor ise 2018-2019 sezonunun ilk yarısında 1 Eylül 2018'de Trabzon'daki lig karşılaşmasında aynı skorla rakibini yendi.

Bu arada, 15 Kasım 1998'de İstanbul'da Trabzonspor'un 5-3 kazandığı lig maçı, iki takım filelerinin toplam 8 kez havalanmasından dolayı taraflar arasındaki en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.