Hırvatistan – Güney Kıbrıs Canlı maç izle

Hırvatistan ile Cebelitarık, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Hırvatistan – Güney Kıbrıs Canlı maç izle

Hırvatistan ile Güney Kıbrıs Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Kristo Tohver düdük çalacak. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Hırvatistan – Güney Kıbrıs maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan mücadelesi S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Hırvatistan – Güney Kıbrıs maçı muhtemel 11’ler…

Hırvatistan: Livakovic, Vida, Lovren, Jedvaj, Barisic, Brekalo, Pasalic, Vlasic, Kovacic, Kramaric, Rebic

Güney Kıbrıs: Michael, Ioannou, Merkis, Kosti, Christoforou, Kyriakou, Wheeler, Spoljaric, Artmatas, Kastanos, Sotiriou

Hırvatistan – Güney Kıbrıs iddia oranları

Hırvatistan: 1.08

Beraberlik: 5.50

Cebelitarık: 9.00

2,5 gol üstü: 1.40

2,5 gol altı: 2.20

Hırvatistan Guruplara Kötü Başladı

2018 Dünya Kupası’nın son finalisti Hırvatistan, 2022 Avrupa Elemeleri H Gurubu’na kötü başladı. Slovenya deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Zlatko Dalic ve öğrencileri, maç boyunca oyun hakimiyetini elinde tutmayı başarsa da, erken gelen mağlubiyet golünün ardından rakip savunmayı geçmeyi başaramadı. Kramaric ve Perisic guruplara kötü başlayan isimler arasında yer alırken, bulduğu fırsatları iyi değerlendiremedi. 2. Maçta galibiyete ihtiyacı olan Hırvatistan net bir galibiyetle toparlanmak istiyor.

Güney Kıbrıs Evinde Kaybetmedi

Güney Kıbrıs, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Gurubu’na zayıf halkalardan biri olarak başlarken, ilk maçta alınan 0-0’lık Slovakya beraberliği konuk ekibi umutlandırdı. İlk maçta rakibinde daha net gol fırsatları bulan Güney Kıbrıs, gol atma başarısı gösteremese de, savunmada hatasız oynadı. Huboca, Kucka ve Hrosovsky ilk maçta en iyi isimler arasında yer alırken, Johan Walem yönetiminde sergilenen takım oyunu, Güney Kıbrıs’ı 2022 Dünya Kupası için umutlandırdı.