Juventus - Napoli Canlı maç izle

Juventus ile Napoli, İtalya Serie A Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Juventus - Napoli Canlı maç izle

Juventus ile Napoli İtalya Serie A Ligi 3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Juventus - Napoli maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:45’te başlayan müsabaka Bein Sports 4 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Juventus - Napoli maçı muhtemel 11’ler…

Juventus: Wojciech Szczesny, Matthijs De Ligt, Chiellini, Frabotta, Danilo, Weston McKennie, Adrien Rabiot, Federico Bernardeschi, Federico Chiesa, Kulukevski, Cristiano Ronaldo

Napoli: Alex Meret, Nikola Maksimovic, Di Lorenzo, Elseid Hysaj, Mario Rui, Piotr Zielinski, Tiemoue Bakayoko, Eljif Elmas, Victor Osimhen Fabian Ruiz, Lorenzo Insigne

Juventus - Napoli iddia oranları

Juventus: 1.72

Beraberlik: 3.25

Napoli: 3.10

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.90

Juventus Kan Kaybediyor

İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında Torino deplasmanına konuk olan Juventus, en yakın rakiplerinden Milan’ın puan kaybettiği haftada lider İnter ile puan farkını koruma ve en yakın takipçisi olma fırsatını 2-2’lik beraberlikle değerlendiremedi. Chiesea’nın golüyle maça hızlı başlayan ve skoru lehine çeviren Juventus cephesinde, yenilen 2 golde de bireysel hatalar varken, ev sahibi, son 10 haftaya girilirken liderin 12 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi hayallerinin de sona ermesiyle birlikte önünde sadece İtalya Serie A Ligi kalan Juventus, yarışa tutunmak istiyorsa, Napoli engelini aşmak zorunda.

Napoli 6 Maçtır Kaybetmiyor

Napoli, İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftasına hem yenilmezlik serisiyle hem de derbi zaferleriyle damga vurdu. Milli ara öncesi 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle harika bir yükseliş yakalayan konuk ekip, Milan ve Roma derbilerinden gol yemeden galip çıkarken, ara dönüşünde ligde can havlinde olan Crotone’yi kötü savunma performansına rağmen 4-3 mağlup etti. Napoli’de maça golcüler damga vururken, ligin en zayıf halkası karşısında yenilen 3 gol ise kafalarda soru işareti yarattı. Serie A Ligi’nde ilk kez 6 maçta namağlup çıkmayı başaran Gattuso ve ekibi, seriyi Juventus deplasmanında sürdürmek istiyor.