Karadağ - Cebelitarık Canlı maç izle

Karadağ ile Cebelitarık, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:00’de başlayan müsabaka Bets10 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Karadağ - Cebelitarık Canlı maç izle

Karadağ ile Cebelitarık Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Manuel Schüttengruber düdük çalacak. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Karadağ - Cebelitarık maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00’de başlayan mücadelesi Bets10 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karadağ - Cebelitarık maçı muhtemel 11’ler…

Karadağ muhtemel 11: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Simic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

Cebelitarık muhtemel 11: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro

Karadağ - Cebelitarık iddia oranları

Karadağ: -

Beraberlik: 7.00

Cebelitarık: 10.00

2,5 gol üstü: 1.30

2,5 gol altı: 2.40

Karadağ Moralli

Karadağ’da moraller yerinde. Grubun ilk maçında Letonya’yı 2-1 ile geçen Karadağ, gruba 3 puan ile başlayan takımlardan biriydi. 1-0 geriye düştükleri maçtan, Jovetic’in golleriyle 2-1 galip ayrılan Karadağ, gruba galibiyet ile başlayan 3 takımdan biri oldu. Grubun ikinci maçında, son sıradaki Cebelitarık ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Karadağ’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cebelitarık’ın Direnmesi Zor

Cebelitarık’ın grubun ilk maçında puan alması beklenmiyordu. İç sahada konuk ettikleri Norveç’e 3-0 mağlup oldular. Grupta puan almaları bile zor bir ihtimal diyebiliriz Cebelitarık adına. İlk maçta Norveç’e 3-0 kaybeden Cebelitarık, rakip kaleye sadece 1 şut çekebildi. Topa sahip olmakta ve pozisyona girmekte bile zorlanan Cebelitarık’ın bugün Karadağ karşısında da işi zor.