Karadağ - Norveç Canlı maç izle

Karadağ ile Norveç, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 3. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka Bets 10 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Karadağ - Norveç Canlı maç izle

Karadağ ile Norveç Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Karadağ - Norveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelesi Bets 10 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karadağ - Norveç maçı sakat ve cezalılar

Norveç: Kristian Thorstvedt (Cezalı)

Karadağ - Norveç maçı muhtemel 11’ler…

Karadağ muhtemel 11: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Simic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

Norveç muhtemel 11: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Haaland

Karadağ - Norveç iddia oranları

Karadağ: 4.00

Beraberlik: 3.30

Norveç: 1.50

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.70

Karadağ İyi Başladı

Karadağ, gruba oldukça iyi başladı. Grubun ilk maçında Letonya’yı deplasmanda 2-1 ile geçen Karadağ, geçtiğimiz Cumartesi günü ise Cebelitarık karşısında da farklı bir galibiyet aldı. Rakibini 4-1 mağlup eden Karadağ, 2 maç sonunda 6 puan toplayarak grupta Türkiye ile beraber liderliği paylaşıyor. Grubun 3. Maçında en ciddi sınavlarından birini verecek olan Karadağ, Norveç karşısında zor bir 90 dakika oynayacak.

Norveç Etkisiz Kaldı

Norveç, gruba galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında konuk oldukları Cebelitarık’ı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Türkiye ile karşılaşan Norveç, beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Türkiye’ye 3-0  mağlup olan Norveç, gösterdiği performans ile sınıfta kaldı diyebiiriz. Haaland ve Sörloth ikilisinin hiçbir varlık gösteremediğini ve Türkiye duvarını aşamadıklarını belirtelim. Bu hafta Karadağ ile karşılaşacak olan Norveç’te Kristian Thorstvedt’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.