Konyaspor – Galatasaray Canlı maç izle

Konyaspor ile Galatasaray, Türkiye Süper Lig 17.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. İşte mücadelenin detayları...

Konyaspor – Galatasaray Canlı maç izle

Konyaspor ile Galatasaray Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.  Maçta hakem Arda Kardeşler düdük çalacak.

Fatih Terim’in cezası sona eriyor

Antalyaspor maçından sonra kolları sıvayan Fatih Terim takımla dün bir toplantı yaptı. Her şeye rağmen yeni bir sayfa açmaları gerektiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin morali çok bozuk ancak bir yanda da işimizi yapmamız gerekiyor. Bizi çorlu bir maç bekliyor. Sadece bu maça konsantre olup kaybettiğimiz liderliği geri almalıyız" dedi. Bu arada cezası 4 maça indirilen Terim, bugün son kez tribünde olacak.

Konyaspor – Galatasaray Canlı maç izle - Resim : 1

Sarı Kırmızılılar Konya’ya en son 2003 yılında yenildi

Galatasaray, ligde Konyaspor’a 27 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-kırmızılılar, Konya’ya karşı ligdeki son yenilgisini 13 Eylül 2003 tarihinde deplasmanda 1-0’lık skorla aldı. Söz konusu 27 karşılaşmada Aslan 20 kez galip gelirken, 7 kez de berabere kaldı.

Süper Lig'de 39. Randevu

Konyaspor ile Galatasaray, lig tarihinde bugüne kadar 38 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 28 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşilbeyazlılar rakibini mağlup etti. Geride kalan 8 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. İki takım arasında geçen sezon İstanbul'da oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona ererken, Konya'daki karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazanmıştı.

Emre, Marcao ve Arda cezalı

Galatasaray’da Konyaspor maçı önces 3 futbolcu cezalı durumda bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç kırmızı kart, Marcao ve Arda Turan da sarı kart cezasından dolayı Konyaspor maçında takımının yanında olamayacak.

Sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Etebo ve Radamel Falcao ile yılbaşı kutlamasında elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanan ve hastanede tedavi gören Omar Elabdellaoui maçın kadrosunda bulunamayacak.

Konya'da da eksik çok
Galatasaray gibi Konyaspor da sahaya as kadrosuyla çıkamayacak. Yeşilbeyazlı ekipte, sakatlıkları devam eden Ömer Ali Şahiner, Miya, Alper, Adil, Anicic, Volkan, Hurdato ve Edouk'tan yoksun şekilde sahaya çıkacak. Bu arada Konya'nın anlaşmaya vardığı sağ kanat oyuncusu Zymer Bytyqi ile bugün sözleşme imzalanması bekleniyor.

Konyaspor – Galatasaray Canlı maç izle - Resim : 2

Muhtemel 11'ler

Konyaspor: Sehıc, Skubıc, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guılherme, Amır, Jevtovıc, Shengelıa, Dacı, Cıkalleshı, Kravets

Galatasaray: Okan, Lınnes, Luyındama, Donk, Saracchı, Taylan, Belhanda, Ömer, Oğulcan, Emre Akbaba, Dıagne.

Konyaspor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Konyaspor – Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Konyaspor: Musa Çağıran (Sakat), Volkan Fındıklı (Sakat), Ömer Ali Şahiner (Sakat), Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat), Paolo Hurtado (Sakat), Samuel Eduok (Sakat), Adil Demirbağ (Sakat), Farouk Miya (Sakat)

Galatasaray: Omar Elabdellaoui (Sakat), Fernando Muslera (Şüpheli), Sofiane Feghouli (Sakat), Radamel Falcao (Sakat), Arda Turan (Cezalı), Emre Kılınç (Cezalı), Marcao (Cezalı), Oghenekaro Etebo (Sakat)

Konyaspor – Galatasaray iddia oranları

Konyaspor: 2.95

Beraberlik: 3.10

Galatasaray: 1.95

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.67