Kosova - İsveç Canlı maç izle

Kosova ile İsveç, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Kosova - İsveç Canlı maç izle

Kosova ile İsveç Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 2.Hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takım da Avrupa Elemelerine güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Kosova - İsveç maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelesi S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kosova - İsveç iddia oranları

Kosova: 4.50

Beraberlik: 3.25

İsveç: 1.50

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.62

Kosova Zayıf Halka

Kosova, grubun en zayıf halkası olarak gösterilyior. İspanya, Yunanistan, İsveç ve Gürcistan’ın bulunduğu grupta işleri son derece zor. Gürcistan ile beraber yüksek ihtimal ile son 2 sırayı paylaşacaklar gibi. Geçtiğimiz hafta grupta maç oynamayan Kosova, bugün grubun ilk maçında İsveç’i konuk edecek. İki takım geçtiğimiz yıl hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve İsveç sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

İsveç Galibiyet İle Başladı

İsveç, gruba galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettikleri Gürcistan’ı tek golle mağlup etmeyi başardılar. İsveç’e galibiyeti getiren gol, Viktor Claesseon’dan geldi. Asisti ise Zlatan yaptı. Gruba galibiyet ile başlayarak liderliğe yükselen İsveç’te moraller yerinde. Bugün Kosova karşısında da maçın favorisiler. İsveç’ten yine galibiyet bekliyorum.