Krasnodar – Rennes Canlı maç izle

Krasnodar ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Krasnodar – Rennes Canlı maç izle

Krasnodar ile Rennes UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Krasnodar – Rennes maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Krasnodar – Rennes maçı sakat ve cezalılar

Krasnodar: Sergei Petrov (Sakat)

Rennes: Jonas Martin (Sakat), Daniele Rugani (Sakat)

Krasnodar – Rennes maç öncesi istatistikler

Krasnodar: Rennes ile karşı karşıya gelecek Krasnodar’da tek hedef en az 3 puan alabilmek. Krasnodar 1 puanla 3.sırada yer alıyor.

Turnuvaya beraberlikle başlayan Krasnodar, ilk maçında deplasmanda Rennes ile 1-1 berabere kaldı. Sonraki üç maçında da mağlubiyet alan Krasnodar henüz hiç galibiyet alamadı. Son maçında sahasında Sevilla’ya 2-1 yenilen Krasnodar, 1 puanla 3.sırada yer alıyor.

Rennes: Rennes, Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda deplasmanda güçlü rakibi Krasnodar karşısında sahasında en az 3 puan alabilmek için mücadele edecek.

Turnuvaya beraberlikle başlayan Rennes ilk maçında sahasında Krasnodar ile 1-1 berabere kaldı. Son üç maçında art arda mağlubiyet alan Rennes henüz hi. Galibiyet alamadı. Son maçında sahasında konuk ettiği Chelsea’ye 2-1 yenilen Rennes, 1 puanla 4.sırada yer alıyor. Rennes, 1 puanla 4.sırada yer alıyor.

Krasnodar – Rennes iddia oranları

Krasnodar: 2.30  

Beraberlik: 3.10

Real Madrid: 2.35

2,5 gol üstü: 1.70

2,5 gol altı: 1.75