Kuzey İrlanda - Bulgaristan Canlı maç izle

Kuzey İrlanda ile Bulgaristan, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup C 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Kuzey İrlanda - Bulgaristan Canlı maç izle

Kuzey İrlanda ile Bulgaristan Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup C 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Yigal Frid düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Kuzey İrlanda - Bulgaristan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelenin yayıncısı bulunmuyor.

Kuzey İrlanda - Bulgaristan maçı  muhtemel 11’ler…

Kuzey İrlanda: Farrell, Cathcart, Saville, McNair, Ballard, Davis, Lewis, Dallas, Evans, Washington, Magennis

Bulgaristan: Georgiev, Popov, Zanev, Bozhikov, Malinov, Terziev, Kostadinov, Wanderson, Ivelin Popov, Marcelinho, Despodov

Kuzey İrlanda - Bulgaristan iddia oranları

Kuzey İrlanda: 1.70

Beraberlik: 2.75

Bulgaristan: 3.75

2,5 gol üstü: 2.15

2,5 gol altı: 1.40

Kuzey İrlanda Kötü Gidişatı Sürdürdü

EURO 2020 ve UEFA Uluslar Ligi şanslarını değerlendirmeyi başaramayan Kuzey İrlanda, göreve Ian Baraclough yönetiminde devam ederken, ev sahibi için 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Gurubu 2-0’lık İtalya mağlubiyetiyle başladı. Gurubun lideri karşısında mağlubiyet çok çarpıcı bir sonuç olmasa da, Kuzey İrlanda cephesinde EURO 2020 Eleme Guruplarının son 4 haftasında başlayan kötü performans 2022 Dünya Kupası Elemelerine taşındı. Kuzey İrlanda cephesinde Bulgaristan maçı, ev sahibinin Dünya Kupası hayallerinde kaderini belirleyecek nitelikte bir maç olacak.

Bulgaristan Galibiyetten Uzak

Bulgaristan evinde konuk ettiği İtalya’ya 2-0 mağlup olurken, maç boyunca rakip kaleye dahi gidemedi. Savunmadan da istediği performansı almayı başaramayan konuk ekip, 3-1’lik İsviçre mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını sürdürdü. Hem EURO 2020 Eleme Gurupları hem de UEFA Uluslar Ligi Guruplarında zayıf halka olan Bulgaristan, 180 dakikalık Dünya Kupası Eleme performansıyla da zayıf halkalardan biri oldu.