Lüksemburg - Portekiz Canlı maç izle

Lüksemburg ile Manchester, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup A 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Lüksemburg - Portekiz Canlı maç izle

Lüksemburg ile Portekiz Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup A 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem S.Ivanov düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Lüksemburg - Portekiz maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelenin yayıncısı bulunmuyor.

Lüksemburg - Portekiz maçı muhtemel 11’ler…

Lüksemburg: Moris, Carlson, Jans, Mica Pinto, Barreiro, Thill, Mahmutovic, Gerson, Vicent Thill, Gerson Rodrigues, Deville

Portekiz: Patricio, Dias, Guerreiro, Fonte, Pereira, Bernardo Silva, Danilo Pereira, Bruno Fernandes, Pizzi, Ronaldo, Andre Silva

Lüksemburg - Portekiz iddia oranları

Lüksemburg: 10.00

Beraberlik: 5.50

Portekiz: 1.05

2,5 gol üstü: 1.45

2,5 gol altı: 2.00

Lüksemburg’dan Sürpriz Galibiyet

Lüksemburg, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Gurubu’na galibiyetle başladı.  İlk sınavını İrlanda Cumhuriyeti deplasmanında veren Luc Holtz ve öğrencileri, maç boyunca iyi savunma performansını 85. Dakikada Gerson Rodrigues’in golüyle taçlandırdı. Kağıt üzerinde deplasmanda galibiyet şansı mucize olarak gösterilen Lüksemburg, büyük bir sürprizle Dünya Kupası hayallerine başlarken, en zorlu sınavını bu hafta Portekiz karşısında verecek. Holtz ve öğrencileri, sürprizlerine devam ederek, 2022 Dünya Kupası hayallerine dolu dizgin devam etmek istiyor. Lüksemburg ilk maçta iyi savunma performansıyla dikkat çekti.

Portekiz  Skoru Koruyamadı

Portekiz deplasmanda Sırbistan engeline takıldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Gurubu’na 1-0’lık Azerbaycan galibiyetiyle başlayan konuk ekip, Sırbistan karşısında Jota’nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, 2. Yarı konuk ekip için kabus gibi geçti. 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan mücadelede Portekiz’in galibiyet adına en büyük kozu Cristiano Ronaldo etkisiz kalırken, maçın kilit ismi Jota oldu. 4 puan konuk ekip için kötü bir sonuç olmasa da, Portekiz Lüksemburg karşısında kazanarak fikstürünü rahatlatmak istiyor.