Manchester United Kopenhag CANLI İZLE

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.maçında Manchester United, Kopenhag ile karşılaşıyor. Futbolseverler Manchester United Kopenhag canlı izle Bayern Münih şifresiz canlı izle araması yapıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Bayern Münih şifresiz izleme linki...

Manchester United Kopenhag CANLI İZLE

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı A Grubu’nun diğer maçında Manchester United ile Kopenhag karşılaşıyor. Grupta puanı bulunmayan Manchester United, Kopenhag’ı ağırlıyor. United bu mücadeleyi kazanarak gruptaki ilk puanlarını almayı amaçlıyor. Kopenhag ise puan ve puanlarla İngiltere deplasmanından dönmek istiyor.

MANCHESTER UNITED KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile İskoç ekibi Kopenhag arasındaki 3.hafta maçı, 24 Ekim Salı günü Manchester şehrindeki Old Trafford Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetiyor. Guida’nın yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Giorgio Peretti yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Simone Sozza görev alıyor.

Maçta VAR koltuğunda Massimiliano Irrati, AVAR'da da Paolo Valeri oturuyor.

Manchester United Kopenhag maçı EXXEN platformundan şifreli yayınlanıyor.

Manchester United Kopenhag şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Manchester United Kopenhag maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

MANCHESTER UNITED KOPENHAG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MANCHESTER UNITED KOPENHAG MAÇI İLK 11’LERİ

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Maguire, Reguilon, Amrabat, McTominay, Antony, Fernandes, Rashford, Hojlund.

Kopenhag: Grabara, Vavro, Ankersen, Diks, Jelert, Lerager, Goncalves, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri

GALATASARAY VE BAYERN MÜNİH’İN GRUPTAKİ SON DURUMU

Gruptaki ilk maçında İstanbul'da Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Kopenhag, grubun ikinci müsabakasında konuk ettiği Bayern Münih’e 2-1 yenildi. Kopenhag, 1 puanla grupta 3.sırada yer alıyor.

Manchester United ise grubun ilk maçında Bayern Münih’e deplasmanda 4-3 yenildi. İngiliz devi grubun 2.maçında ise Galatasaray’a 3-2 yenildi. Grupta puanı bulunmayan United, son sırada yer alıyor.