PSG Barcelona CANLI İZLE

Dev maç başladı... UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde Paris Saint Germain (PSG) ile Barcelona takımları karşı karşıya geliyor. PSG Barcelona canlı PSG Barcelona şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler PSG Barcelona canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. PSG Barcelona canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Real PSG Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda? PSG Barcelona şifresiz izleme linki...

PSG Barcelona CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçlarının heyecanı yaşanıyor. Bu kapsamda turnuvanın şampiyonluk favorileri arasında yer alan maçta Fransız ekibi PSG ile İspanyol ekibi Barcelona kozlarını paylaşıyor. İki takım ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor.

PSG BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Paris Saint Germain (PSG) ile Barcelona takımları karşılaşıyor. PSG – Barcelona maçı 10 Nisan Çarşamba günü Fransa’nın başkenti Paris’teki Parc des Princes Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetiyor. Taylor’un yardımcılıklarını ise Gary Beswick ve Adam Nunn yapıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Robert Jones, VAR olarak Stuart Attwell, AVAR olarak David Coote görev alıyor.

PSG Barcelona maçı EXXEN platformundan şifreli olarak yayınlanıyor.

PSG Barcelona maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. PSG Barcelona maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir.

PSG BARCELONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PSG BARCELONA MAÇI İLK 11’LERİ

PSG: Donnarumma, Marquinhos, Hernandez, Beraldo, Mendes, Ruiz, Vitinha, Lee, Dembele, Mbappe, Asensio.

Barcelona: Ter Stegen, Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo, De Jong, Sergi Roberto, İlkay Gündoğan, Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha.

İki dev takım şimdiye kadar 12 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda iki takım 4 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, 4 maç ise berabere bitti. Barcelona 23 gol atarken PSG ise 21 golle rakibine karşılık verdi.