Real Sociedad – Manchester United Canlı maç izle

Real Sociedad ile Manchester, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:55’tebaşlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Real Sociedad – Manchester United Canlı maç izle

Real Sociedad ile Manchester United UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Sandro Scharer düdük çalacak.

Real Sociedad – Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:55’te başlayan müsabaka Bein Sports Max 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Real Sociedad - Manchester United muhtemel 11'ler...

Real Sociedad: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Zubeldia, Mikel Merino, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

Manchester United: De Gea, Wan Bissaka, Victor Tuanzebe, Harry Maguire, Alex Telles, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Real Sociedad – Manchester United maçı sakat ve cezalılar

Real Sociedad: Miguel Angel Moya (Sakat), Carlos Fernandez (Şüpheli), Luca Sangalli (Sakat)

Manchester United: Phil Jones (Sakat), Paul Pogba (Sakat)

Real Sociedad – Manchester United iddia oranları

Real Sociedad: 2.65

Beraberlik: 3.20

Manchester United: 1.90

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.75

Real Sociedad İyi Yolda

Real Sociedad’da işler yoluna girmeye başladı. La Liga’da son 4 maçta 8 puan toplayarak çıkışa geçtiler. Geçtiğimiz hafta Getafe deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak önemli bir 3 puan aldı. İlk 4’ün kazandığı haftada puan kaybı yaşamadılar. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi son 32 turunda Manchester United ile karşılaşacak Real Sociedad, grupta 9 puan toplamış, 2. Sırada yer almayı garantilemişti.

Şampiyonlar Ligi’nden Geldiler

Manchester United, yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. PSG, Leipzig ve Başakşehir ile aynı grupta yer alan Kırmızı Şeytanlar, oynadığı 6 maçta sadece 9 puan topladı ve grubu 3. Sırada tamamladı. Hal böyle olunca yollarına Avrupa Ligi’nde devam edecekler. Premier Lig’de ise son haftalarda puan kayıpları yaşayan Solskjaer’in ekibi, geçtiğimiz hafta The Hawthorns’da konuk olduğu West Bromwich ile 1-1 berabere kaldı. Maç öncesinde Manchester United’ta Pogba’nın sakatlığı devam ediyor.