Sivasspor – Galatasaray Canlı maç izle

Sivasspor ile Galatasaray, Türkiye Süper Lig 8.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sivasspor – Galatasaray Canlı maç izle

Sivasspor ile Galatasaray Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. 

Sivasspor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Sivasspor – Galatasaray maçı sakat ve cezalılar

Sivasspor: Erdoğan Yeşilyurt (Cezalı)

Galatasaray: Fernando Muslera (Sakat), Radamel Falcao (Şüpheli), Younes Belhanda (Şüpheli), Emre Taşdemir (Şüpheli), Marcelo Saracchi (Sakat), Marcao (Sakat)

Sivasspor – Galatasaray maç öncesi istatistikler

Sivasspor: Türkiye Süper Ligi 8.hafta maçında Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor’un tek hedefi 3 puan. 1 haftayı bay geçen Sivasspor ligdeki ilk maçında sahasında Alanya’yı 2-0 yendi. Galibiyeti 2.maçta alan Sivas deplasmanda Erzurum’u 2-1 yendi. Son 4 maçında 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Sivasspor son maçında deplasmanda Hatay ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor 8 puanla Lig’de 10. sırada yer alıyor.

Galatasaray: Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray’da hedef en az 3 puan alabilmek. Lige güzel bir başlangıç yapan Galatasaray ilk maçında sahasında Gaziantep’i 3-1 yendi. 2.maçında da Başakşehir’i mağlup eden Galatasaray son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Son maçında sahasında Ankaragücü’nü 1-0 yenen Galatasaray 13 puanla Ligde 3. sırada yer alıyor.

Sivasspor – Galatasaray iddia oranları

Sivasspor: 2.50

Beraberlik: 3.25

Galatasaray: 2.10

2,5 gol üstü: 1.58

2,5 gol altı: 1.90