CANLI İZLE Trabzonspor Kayserispor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı final maçında Trabzonspor Kayserispor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele A Spor kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Kayserispor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Trabzonspor Kayserispor

Trabzonspor ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı final maçında karşı karşıya geliyor.  Heyecan ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Trabzonspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

CANLI İZLE Trabzonspor Kayserispor - Resim : 1

Trabzonspor Kayserispor şifresiz canlı yayını ne zaman? ligde orta sıralarda bulunan Yukatel Kayserispor, Trabzonspor'a konuk oluyor. Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayan mücadele naklen ve şifresiz yayınlanıyor.

Sırasıyla Boluspor, Denizlispor ve Antalyaspor'u eleyerek Ziraat Türkiye Kupası Yarı finale adını yazdıran Trabonspor ve sırasıyla Hopaspor, Iğdır FK, 68 Aksaray Belediyespor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale kadar gelen Kayserispor maçının canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.

Yarı final mücadelesi canlı yayın ile "Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle" linki ve son dakika ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor.

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11'LER...

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Puchacz, Siopis, Dorukhan, A.Ömür, Kouassi, Nwakaeme Cornelius

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Mert, Carole, Campanharo, Attamah, Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

Trabzonspor Kayserispor maçı A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Trabzonspor Kayserispor canlı yayın izle