Türkiye Ermenistan CANLI İZLE

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci maçında, Ermenistan ile karşılaşıyor. Futbolseverler Türkiye Ermenistan canlı izle Türkiye Ermenistan şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Türkiye Ermenistan canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Türkiye Ermenistan canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Türkiye Ermenistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Ermenistan şifresiz izleme linki...

Türkiye Ermenistan CANLI İZLE

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri kapsamında D Grubu’ndaki beşinci maçına çıkıyor. Milliler, bu mücadelede Ermenistan’ı konuk ediyor. Mücadeleyi kazanarak yoluna devam etmek isteyen Milli Takım, 3 puandan başka bir sonucu düşünmüyor.

TÜRKİYE ERMENİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Türkiye ile Ermenistan arasındaki UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci maçı, Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanıyor.

Saat 21.45’de başlayan maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato yönetiyor. Orsato'nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapıyor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Antonio Rapuano, VAR olarak Paolo Valeri, AVAR olarak ise Aleandro Di Paolo görev yapıyor.

Türkiye Ermenistan maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? sorusu araştırılıyor. Türkiye Ermenistan maçı, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE- ERMENİSTAN MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE ERMENİSTAN MAÇI İLK 11’LERİ

Türkiye: Mert Günok, Zeki, Merih, Çağlar, Cenk Özkaçar, İsmail, Orkun, Hakan, Kerem, Cengiz, Barış Alper.

Ermenistan: Chanharevich, Haroyan Mkrtchyan, Iwu, Spertsyan, Zelarayan, Ranos, Arutiunian, Dashyan, Tiknizyan, Bichakhciyan.

TÜRKİYE-ERMENİSTAN REKABETİ

Ay-yıldızlı ekip Ermenistan ile oynadığı tamamı resmi olan 3 karşılaşmayı da kazanmayı başardı. Milli Takım, rakibiyle oynadığı 3 karşılaşmada 6 gol atarken, kalesinde ise 1 gole izin verdi.

Türkiye ile Ermenistan 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde aynı grupta yer aldı. 6 Eylül 2008'de Ermenistan'ın Hrazdan şehrinde oynanan maçı ay-yıldızlı ekip Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk'ün golleriyle 2-0 galip tamamladı.

Milli takım 14 Ekim 2009'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi de Halil Altıntop ve Servet Çetin ile bulduğu gollerle 2-0 kazanmayı bildi.

A Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile oynadığı son maçı 2-1 kazandı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında rakibiyle Erivan'da karşı karşıya gelen Türkiye, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı galip tamamlamayı başardı.

Ay-yıldızlı ekibe galibiyeti getiren goller Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi.

MİLLİ TAKIMIN KADROSU

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe)

Orta saha: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (İnter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)

Forvet: Bertuğ Yıldırım (Rennes), Halil Dervişoğlu (Galatasaray)