Türkiye - Hollanda Canlı maç izle

Türkiye ile Manchester, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 1.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye - Hollanda Canlı maç izle

Türkiye ile Hollanda Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G mücadelesinde Atatürk Olimpiyat Stadında karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Michael Oliver düdük çalacak. Her iki takım da güzel bir başlangıç yapmak için çaba harcayacak.

Türkiye - Hollanda maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Türkiye - Hollanda maçı muhtemel 11’ler…

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Ozan, Çağlar, Caner, Okay, Ozan, Yusuf, Kenan, Hakan, Burak

Hollanda: Uğurcan, Zeki, Ozan, Çağlar, Caner, Okay, Ozan, Yusuf, Kenan, Hakan, Burak

Türkiye - Hollanda iddia oranları

Türkiye: 3.60

Beraberlik: 3.10

Hollanda: 1.60

2,5 gol üstü: -

2,5 gol altı: -

13. RANDEVU

Türkiye, bugün konuk edeceği Hollanda ile tarihinde 13. kez rakip olacak. Oynanan 12 karşılaşmanın 3'ünü kazanan A Milli Takım, 5 yenilgi, 4 de beraberlik aldı. Bu müsabakalarda 9 kez rakip fileleri havalandıran ay-yıldızlılar, kalesinde ise 13 gol gördü.

SON GÜLEN BİZDİK!

Hollanda ile son maçını 6 Eylül 2015'te oynayan Milli Takım, sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmıştı. Ay-yıldızlı ekibimiz, Konya'da oynanan EURO 2016 Elemeleri'nde güçlü rakibini 3-0'la geçmişti.

İNGİLİZ HAKEM

Ekibimizin oynayacağı zorlu Hollanda maçında Michael Oliver düdük çalacak. İngiliz hakemin yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak.

GÜNEŞ'İN 71. SINAVI

Teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü Hollanda maçıyla birlikte A Milli Takım'ın başında 71. maçına çıkacak. Ay-yıldızlı ekibimizde ikinci dönemini geçiren tecrübeli hoca, 70 karşılaşmada 33 galibiyet sevinci yaşarken, 20 beraberlik, 17 yenilgi aldı. Güneş yönetimindeki Türkiye, 106 gol attı, kalesinde 68 gole engel olamadı.