Türkiye - Letonya Canlı maç izle

Türkiye ile Manchester, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye - Letonya Canlı maç izle

Türkiye ile Letonya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E mücadelesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda seyircisiz olarak oynanıyor. Maçta hakem Daniel Stefanski düdük çalacak. Grupta ilk 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Şenol Güneş’in öğrencileri, liderliğini sürdürüyor. Letonya ise grubun ilk maçında, iç sahada konuk ettikleri Karadağ’a 2-1 kaybettiler. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Türkiye - Letonya maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Türkiye - Letonya maçı sakat ve cezalılar

Letonya: Kaspars Dubra (Şüpheli), Kriss Karklins (Cezalı)

Türkiye - Letonya maçı muhtemel 11’ler…

Türkiye: Uğurcan Çakır, Çağlar Söyüncü, Ozak Kabak, Caner Erkin, Zeki Çelik, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Mahmut Tekdemir, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz

Letonya: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs

Türkiye - Letonya iddia oranları

Türkiye: -

Beraberlik: 6.50

Letonya: 10.00

2,5 gol üstü: 1.30

2,5 gol altı: 2.35

Türkiye’de Moraller Yerinde

Türkiye’de moraller üst düzeyde. Grupta ilk 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Şenol Güneş’in öğrencileri, liderliğini sürdürüyor. Grubun ilk maçında Hollanda’yı 4-2 ile geçen Milliler, geçtiğimiz Cumartesi günü ise Malaga’da karşılaştığı Norveç’i 3-0 mağlupe etti. Çağlar ve Ozan Tufan’ın golleriyle 3 puana ulaşan Türkiye, 6 puan ile lider konumda. Grubun 3. Maçında Letonya ile karşılaşacak olan Türkiye, maçın net favorisi.

Letonya’nın İşi Zor

Letonya’da adına grup aşaması iyi başlamadı. Grubun ilk maçında, iç sahada konuk ettikleri Karadağ’a 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puan alamadan ayrılan Letonya, grubun ikinci maçında ise Hollanda deplasmanından eli boş döndü. Grupta oynadığı 2 maçtan puan almayı başaramayan Letonya, puansız olarak 5. Sırada bulunuyor. Son sıradaki Cebelitarık ile beraber grubun en zayıf 2 halkası olarak gösterilen Letonya, bugün Türkiye karşısında da zor bir sınav verecek.