West Ham – Aston Villa Canlı maç izle

West Ham ile Aston Villa, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

West Ham – Aston Villa Canlı maç izle

West Ham ile Aston Villa İngiltere Premier Lig 10.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Peter Bankes düdük çalacak.

West Ham – Aston Villa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

West Ham – Aston Villa maçı sakat ve cezalılar

Aston Villa: Tom Heaton (Sakat), Ross Barkley (Sakat), Wesley (Sakat)

West Ham – Aston Villa maç öncesi istatistikler

West Ham: Sahasında Aston Villa’yı ağırlayacak olan West Ham’da hedef 3 puan.

Lige kötü bir başlangıç yapan West Ham, ilk maçında sahasında konuk ettiği Newcastle’a 2-0 yenildi. Sonraki maçında da mağlubiyet alan West Ham ilk galibiyetini üçüncü maçında aldı. Sonraki maçta da galibiyet alan West Ham sonraki 2 maçta art arda beraberlik aldı. Sonraki maçta mağlubiyet alan West Ham son iki maçta kötü gidişatını düzelterek galibiyet aldı. Son maçında deplasmanda Sheff. Utd.’yi 1-0 mağlup eden West Ham 14 puanla Premier Lig’de 11.sırada yer alıyor.

Aston Villa: Deplasmanda West Ham’a konuk olan Aston Villa’nın hedefi en az 1 puan alabilmek.

Bir haftayı bay geçen West Ham, lige güzel bir başlangıç yaptı. Ligdeki ilk maçında sahasında konuk ettiği Sheff. Utd.’yi1-0 yenen Aston Villa sonraki 3 maçta da galibiyet aldı. Son 4 maçta güzel gidişatını koruyamayan Aston Villa 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet aldı. Son maçında sahasında konuk ettiği Brighton’a 2-1 yenilen Aston Villa 15 puanla 9.sırada yer alıyor.

West Ham – Aston Villa iddia oranları

West Ham: 2.05

Beraberlik: 3.25

Aston Villa: 2.55

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 2.05